ÇAYKUR RİZESPOR İLK MAÇINDA BERABERLİKLE AYRILDI

ÇAYKUR RİZESPOR İLK MAÇINDA BERABERLİKLE AYRILDI Rize Çaykur Didi stadyumunda oynanan Çaykur Rizespor Ankara Keçiören müsabakasında galip çıkmadı. Çaykur Rizespor TFF Birinci liginde Ankara Keçiören sporu konuk etti. Hazırlık maçlarında..

Son Güncelleme: Bu Haber 327 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR İLK MAÇINDA BERABERLİKLE AYRILDI

Rize Çaykur Didi stadyumunda oynanan Çaykur Rizespor Ankara Keçiören müsabakasında galip çıkmadı.

Çaykur Rizespor TFF Birinci liginde Ankara Keçiören sporu konuk etti. Hazırlık maçlarında başarılı olan Yeşil-Mavili ekip Keçiören spor ile yenişemedi. Müsabakanın ilk yarısı golsüz berabere bitti.

İkinci yarıda maça iyi başlayan atmacalar beklediği golü 49. Dakikada Papa ile buldu.  Golden sonra bütün taraftar ayaktaydı. Her iki kalede hareketli dakikalar yaşandı. Her iki tarafta ataklarını sıklaştırdı. Keçiören spor takımı aradığı golü 71. Dakikada Muhammed ile yakaladı. Skor 1-1 oldu. Bu dakikadan sonra her iki takımda galibiyeti kovaladı.

Müsabaka sonunda beklenen başka goller gelmedi Her iki takım puanları paylaştılar. Müsabaka sonunda maraton tribünü çaykur Rizespor’u alkışlayarak tribüne davet etti.

Çaykur Rizespor kendi taraftarı önünde çıktığı ilk maçta sahadan 1-1 lik skorla ayrılarak hanesine ilk maçta bir puan ekledi.

Çaykur Rizespor Ankara Keçiören maçını 3116 kişi izledi.

Çaykur Rizespor Müsabakaya şu on birle başladı:

Tarık Çetin, Koray Altınay, Bolasıe Yala, Sefa Yılmaz, Benhur Keser, Bahadır Öztürk, Faruka Miya, Alberk Koç, Emirhan Topçu, Enrıko papa, Gökhan Gönül

Ankara Keçiören spor maça şu on birle başladı:

Metin Uçar, Muharrem Cinan, Aykut Demir, Rashad Muhammed, Olasunkanmı İbrahim Olawoyın, Jurgen Bardhı, Bekim Balaj, Mikail Okyar, Erhann Kaetal, Moustapha Camara, Erkam Reşmen.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş