ÇAYKUR RİZESPOR HAZIRLIK MAÇLARINDA HEP ÖNDE

ÇAYKUR RİZESPOR HAZIRLIK MAÇLARINDA HEP ÖNDE Çaykur Rizespor hazırlık maçlarında bu dönemlerde oynadığı müsabakalarda başarılı bir grafik ortaya koydu. Bu süreçte kadroya dahil ettiği tüm oyuncularını da oynatarak lige hazır..

Son Güncelleme: Bu Haber 371 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR HAZIRLIK MAÇLARINDA HEP ÖNDE

Çaykur Rizespor hazırlık maçlarında bu dönemlerde oynadığı müsabakalarda başarılı bir grafik ortaya koydu. Bu süreçte kadroya dahil ettiği tüm oyuncularını da oynatarak lige hazır oldukları gözlendi

En son iki hazırlık maçlarını Rize Mehmet Cengiz tesislerinde oynayan Atmacalar Lige Hazır oldukları sinyalini vermiş oldu.

Son iki hazırlık maçlarını önce üçüncü ligde mücadele eden komşu ilimiz Trabzon’un ilçe takımı olan Of sporla oynadı. Bu müsabakadan da 3-1 galip olarak ayrılan taraf Çaykur Rizespor oldu.

Son hazırlık maçında İlimizin ikinci liginde mücadele eden Pazar sporla karşılaştı Cumartesi günü oynanan bu müsabakadan da Çaykur Rizespor Belki de son hazırlık maçını oynayarak lige hazırlıklı olarak girmek istedi.

Çaykur Rizespor bu müsabakayı da her iki yarıda attığı gollerle 2-0 galip olarak maçı bitirdi.

Böylece görüldüğü gibi Çaykur Rizespor oynadığı hazırlık maçlarında galip hep önde bitirmiş oldu

Şimdi Bu hafta Cumartesi günü saat 19,15 te oynanacak olan Ankara Keçiören takımını kendi sahasında konuk edecek olan Atmacalara başarılar dileriz.

NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş