ÇAYKUR RİZESPOR FİNALİN İLK AYAĞINI ZORDA OLSA GEÇTİ

ÇAYKUR RİZESPOR FİNALİN AYAĞINI ZORDA OLSA GEÇTİ necatidili@hotmail.com   GÖZLEM NECATİ DİLİ Şöyle diyebilir miyiz bu maçı kazandık önümüzdeki maça bakıyoruz Çaykur Rizespor kendi sahasında Ligin üçüncü basamağında yerini alan Sakarya..

ÇAYKUR RİZESPOR FİNALİN İLK AYAĞINI ZORDA OLSA GEÇTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 192 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR FİNALİN AYAĞINI ZORDA OLSA GEÇTİ

necatidili@hotmail.com   GÖZLEM NECATİ DİLİ

Şöyle diyebilir miyiz bu maçı kazandık önümüzdeki maça bakıyoruz

Çaykur Rizespor kendi sahasında Ligin üçüncü basamağında yerini alan Sakarya spor ile karşılaştı. Sakarya spor Rize deplasmanına beş eksikle geldi.

Altı puanlık bir maç seyrettik. Netice itibariyle Sakarya sporu yenip basmak değişimi olması için Sakarya sporu mutlak yenmesi gerekiyordu. Eyüp sporda bu hafta kendi sahasına yenilerek üç puanı bırakan taraf oldu. İlerleyen haftalarda Sakarya spor ve Eyüp spor bay geçecek.

Müsabakanın ilk yarısı Çaykur Rizespor’un başkasıyla başladı Sakarya sporu gözle görülen bir atağı yoktu. Baskı üzerine baskı koyan Atmacalar kalesinde yaklaşık 35 metreden şok bir gol yedi. İlk kez kaleyi yoklayan Sakarya spor deplasmanda galip duruma geçti.

Çaykur Rizespor bu gole erken cevap vererek eşitliği sağladı. Beklenen gol J. Mary asistiyle Benhur’ un yükselerek kornerden gelen topu ağlarla buluşturarak Rizespor’ un ve kenar yönetimin rahat bir nefes almasını sağladı.

Beklenen gol gelmeyince gelmiyor. 60. dakikada Sakarya spor dan M. Nalepe kırmızı kartla oyun dışı kaldı Teknik sorumlular oyunu döndürmek için diğer oyuncuları sahaya sürüyordu. Uzatmalar dahil 41 dakika daha oynandı. Kırmızı kart tan sonra Sakarya spor oyundan düşmedi. İkinci golü bulmak için bir eksik gibi hiç oynamadı.

90 dakika doldu gol yok bindirmeler vardı Sakarya spor kalecisi Cihan Topaloğlu başarılı bir şekilde kalesini korurken adeta devleşti. Uzatmalar oynanırken 90+10 da Rizespor Vardan penaltı kazandı. Üç puan gelmek üzereydi. Topun başına Bolasie geçerken Rizespor’a gönül veren herkesi ayağa kaldırıyordu altı puanlık maçta üç puanı alan taraf oldu. Müsabakayı 3135 kişi izledi. Maçtan sonra evlerin yolu tutan Sporseverler rahat bir iftar açtılar diye düşünüyorum.

Şöyle diyebilir miyiz bu maçı kazandık önümüzdeki maça bakıyoruz

Gol bölgelerinde baskıyı artıran Rizespor Kalan yedi final maçlarının birini atlatan Çaykur Rizespor gelecek haftada Bolu spora konuk olacak.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş