ÇAYKUR KÜTAHYA BAYİİ ÇALIŞANLARINDAN ALİM’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇAYKUR KÜTAHYA BAYİİ ÇALIŞANLARINDAN ALİM’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Çaykur Ankara Bölge Müdürlüğüne bağlı Kütahya İli Çaykur Bayisi saha çay satış elemanları, Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu..

ÇAYKUR KÜTAHYA BAYİİ ÇALIŞANLARINDAN ALİM’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Son Güncelleme: Bu Haber 182 views Whatsapp

ÇAYKUR KÜTAHYA BAYİİ ÇALIŞANLARINDAN ALİM’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Çaykur Ankara Bölge Müdürlüğüne bağlı Kütahya İli Çaykur Bayisi saha çay satış elemanları, Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim’e makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

12 kişiden oluşan, Çaykur Kütahya Bayii Çay satış ekibi, Rize’de ki gezi ziyaretlerinde, çay bahçesinde yaş çayın hasadı, Çaykur İkizdere Organik Çay Fabrikasında kuru çay imalatı ve Çaykur İyidere Çay Paketleme fabrikasındaki imalatları gezdiler, yetkiler kendilerine üretim, imalat ve paketleme işlemleriyle ilgili bilgiler verdiler. Çayın bahçeden fabrikaya, paketlemeden, satışa ve tüketiciye ulaşımına kadar ki aşamalarla ilgili verilen bilgilerden ve gezdikleri fabrikalarda kendilerine gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduklarını ifade ettiler.

ÇAYKUR Genel Müdürü ve YK Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim’i de makamında ziyaret eden, Çaykur Kütahya Bayii çay satış ekibi, Rize gezileriyle ilgili yapmış oldukları ortak açıklamalarında, “Rize’nin genelini çarşaf gibi kaplamış yemyeşil yaş çay bahçeleri, Çay işleyen ve işledikleri mis gibi yaş çay kokusunu bulundukları coğrafya yayan ÇAYKUR çay fabrikalarını, çay paketleme fabrikasını gezdik. Rize’nin tüm güzelliklerini yaşayarak fotoğrafladık. ÇAYKUR’u çok yakından tanımanın mutluluğunu yaşadık. Çaykur fabrikalarında ki çalışma disiplini, düzeni ve teknolojinin en iyi şekilde kullanılmasından etkilendik. Sn. Genel Müdür Alim’in bilgisi dahilinde gezdiğimiz fabrikalarda ilgili yöneticiler çayın her aşamasıyla ilgili merak ettiğimiz her koyuda bizlere adeta eğitim verdiler. Genel Müdür sn. Yusuf Ziya Alim’e Kütahya halkının selamlarını getrdik. İlimizde satışını en iyi şekilde yapmaya çalıştığımız ve daha çok satmak için desteğini aldığımız, sn. Genel Müdür Yusuf Ziya Alim’e çok sıcak misafirperverliği için şükranlarımızla teşekkürlerimizi sunmuyoruz. “dedile

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş