ÇAYKUR Kaç mevsimlik işçi alacak!

İç Su Ürünleri Birlik Başkanı Mustafa Memoğlu ve birliğe bağlı 53 üye temsilcilerinin hazır bulunduğu Mali Genel Kurul’da 2022 yılı hesapları ibra edildi. Mali Müşavir Nurettin İnce’nin 2022 yılı çalışmaları..

ÇAYKUR Kaç mevsimlik işçi alacak!
Son Güncelleme: Bu Haber 170 views Whatsapp

İç Su Ürünleri Birlik Başkanı Mustafa Memoğlu ve birliğe bağlı 53 üye temsilcilerinin hazır bulunduğu Mali Genel Kurul’da 2022 yılı hesapları ibra edildi. Mali Müşavir Nurettin İnce’nin 2022 yılı çalışmaları hakkında bilgi vermesinin ardından 2023 yılı faaliyet raporu okunarak oylandı. …
Doğan Can 3 İlek: ÇAYKUR Kaç mevsimlik işçi alacak! Genel Müdür Alim açıkladı
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, gündemde yer alan mevsimlik işçi alımıyla ilgili konuştu.
Haber: Doğancan İLEK – Video Hüseyin ALTUN
ÇAYKUR Genel Müdürü Alim, Rize Ziraat Çay Bahçesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Genel Müdür Alim yaptığı açıklamada bu yıl ÇAYKUR’un iki katı işçi alımı yapacağını ifade ederek “ÇAYKUR’a her yıl emekli olan kişi sayısı kadar işçi alıyorduk. Bu seneki emekli sayısı 497’de kaldığı için ve tamamlanmasına az kalan iki yeni fabrikamızın da işçi alımı yapacağı için işçi alım sayımız ister istemez iki katına çıkar. ” diye konuştu.

KADRO BEKLENTİSİ

Alim, mevsimlik işçilerle ilgili durum hakkında gelen soruya karşılık, ”Mevsimlik işçilerine kadro için çalışmalar devam ediyor, çalışma sonuçlarına göre mevzuat doğrultusunda uygulamayı biz yapacağız” bilgisini verdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş