Bülent Korkmaz Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı

Keçiörengücü Maçı Sonrası Teknik Direktör Bülent Korkmaz Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı “Çok zor bir deplasmandı. Rakibin yalnızca kapanıp kontrayla hücuma çıkacağını düşünüyorduk, öyle de oldu. Tek bir pozisyon verdik; penaltı..

Son Güncelleme: Bu Haber 254 views Whatsapp

Keçiörengücü Maçı Sonrası Teknik Direktör Bülent Korkmaz Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı

“Çok zor bir deplasmandı. Rakibin yalnızca kapanıp kontrayla hücuma çıkacağını düşünüyorduk, öyle de oldu. Tek bir pozisyon verdik; penaltı pozisyonu, başka da vermedik. Buna karşılık çok pozisyona girdik.
Oyundan da oyuncularımdan da memnunum. Bir tek mevkide eksiğimiz kaldı, onun da transferini tamamladığımız zaman, o zaman herkes daha farklı bir Rizespor görecek. Yani ilk yarıdan daha farklı daha iyi bir Rizespor’u herkes izleyecek.
Yeni gelen transferler, dört beş gün takımla antrenman yapmalarına rağmen iyi oynadılar. Takıma çabuk adapte oldular. Bu da bizim şansımızdı, hazır oyunculardı. Dolayısıyla tebrik ediyorum.
Önümüzde tam on yedi maç var. On yedi maçı da kazanacak güçteyiz!”

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş