BÜLENT BÖREKÇİLİK RİZE’DE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

BÜLENT BÖREKÇİLİK RİZE’DE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI Rize’nin ekonomisine ve istihdamına katkı sunan yeni iş sektörleri birbiri ardında açılmaya devam ediyor. Kurumsal olarak Türkiye genelinde yüzlerce şubesiyle börek sektörünün..

BÜLENT BÖREKÇİLİK RİZE’DE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Son Güncelleme: Bu Haber 355 views Whatsapp

BÜLENT BÖREKÇİLİK RİZE’DE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Rize’nin ekonomisine ve istihdamına katkı sunan yeni iş sektörleri birbiri ardında açılmaya devam ediyor. Kurumsal olarak Türkiye genelinde yüzlerce şubesiyle börek sektörünün en tanımışlarından olan, Bülent Böreğin Rize Merkez Şubesi, Kuyumcular sokağı, Kutluhan iş merkezi girişinde görkemli bir törenle hizmet veremeye başladı.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Bülent Börekçiliğin açılışına, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Müsiad Rize Şubesi Başkanı Taner Yelkenci, KGK Rize İl Temsilcisi B.Ali Kavalcı, RESOB Başkanı Güven Aksoy ve çok sayıda Rizeli esnaf ve davetliler katıldılar. Açılışın sonunda; Rize Kale Camii İmama Hatibi Kadir Kara’nın yapmış olduğu dua ile davetliler hep birlikte açılış kurdelesini kestiler.

Bülent Börek Rize Merkez Şubesi sahipleri yapmış oldukları ortak açıklamada; İşyerimizin açılış törenine katılan şehrimizin üst düzey yöneticilerine, STK başkanlarımıza, esnaf ve tüccarlarımıza, Rizeli hemşerilerimize, dost ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde açılışımıza katılarak bizleri onurlandırdılar. Böreğimizin aşırır beğenilip tüketilmesinin özelliği sıcak tüketilmesi. İçindeki peynirin tamamen erimiş olması böreğe bir hayli farklı lezzet katıyor. Yine özel üretim kaliteli malzeme kullanmak lezzetimize lezzet katan faktörlerin başında gelmektedir. Firma, yıllara dayanan bu lezzetin günümüze uyarlanmasında da tamamen organik ürünler kullanılarak, özel yapılan hamur, yine özel üretilen peynir ve organik tereyağı kullanıyoruz; şeklinde açıkladılar.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.