BU SOYDAŞLARI AÇLIĞA MAHKÜM ETMEYELİM

GÜNEY TÜRKİSTANDA SOYDAŞLARIMIZ RAMAZAN YARDIMI BEKLİYOR İSMET KÖSOĞLU Anayurtta yaşayan soydaşlarımıza Anavatandan duyarlı hayırseverlerin yiyecek ve gıda yardımları devam ediyor. KUYAŞ-Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından organize edilerek toplanan gıda yardımlarının..

BU SOYDAŞLARI AÇLIĞA MAHKÜM ETMEYELİM
Son Güncelleme: Bu Haber 361 views Whatsapp

GÜNEY TÜRKİSTANDA SOYDAŞLARIMIZ RAMAZAN YARDIMI BEKLİYOR

İSMET KÖSOĞLU

Anayurtta yaşayan soydaşlarımıza Anavatandan duyarlı hayırseverlerin yiyecek ve gıda yardımları devam ediyor.

KUYAŞ-Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından organize edilerek toplanan gıda yardımlarının Güney Türkistan’da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Rize’den Yakup kadri Ekşi ile Nilay ve Ali Ekşi hayırseverlerden iftar yemeği yardımı yapılmasının çok yerinde bir hayır olduğu belirtildi. KUYAŞ Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan açıklamada ’Güney Türkistan anayurttur. Anayurtta soydaşlarımız açlık ve yoksullukla büyük mücadele ediyor. Sıkıntıları açlık boyutunda. Hayırsever işadamlarımızdan yardımlar bekleniyor. Türkiye ile uzak yerdeyiz ama Derneğimiz aracılığı ile soydaşlarımıza gıda, giyecek yardımları zamanında götürülüyor. Orada muhtaç çocuklar var, yaşlılar var, kadınlarımız var. Evsiz muhtaç ailelere evler yapıldı. İçme suyu kuyusu açılarak sağlıklı su içmelerine aracı olduk. İnşallah hayırsever kardeşlerimizin ata yurduna destekleri Ramazan ayında da devam eder ve yardım bekliyoruz’’ dediler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş