BU KADRO VE TEKNİK ADAM İLE BU İŞ YÜRÜMEZ….

BU KADRO VE TEKNİK ADAM İLE BU İŞ YÜRÜMEZ…. NATURMEN Herbalist            Ç.Rizespor da puan kaybı devam ediyor.. Lig de ilk mağlubiyetini Adanaspor karşısın da alan..

BU KADRO VE TEKNİK ADAM İLE BU İŞ YÜRÜMEZ….
Son Güncelleme: Bu Haber 221 views Whatsapp
BU KADRO VE TEKNİK ADAM İLE BU İŞ YÜRÜMEZ….
NATURMEN Herbalist
           Ç.Rizespor da puan kaybı devam ediyor.. Lig de ilk mağlubiyetini Adanaspor karşısın da alan ekibimiz skor bir yana oynadığı  çok kötü futbol ile  mağlubiyetin yanı sıra  ev sahibi takım farklı galibiyeti de kaçırmış oldu diyebiliriz..
             Sezon başından bu yana kadro olarak  ve oyuncu  profili de çok zayıf görünmesine rağmen  hazırlık maçlarında  gövde gösterisi yapan bu takım  lig maçları başladığında  gerçek yüzü de ortaya çıkmaya başladı. Sezon başın da söylediğim gibi  küme  düşen bir teknik adam ile lige devam etmek yanlış olup bunun örneğini daha  önce de görmüştük. Yapılan yanlış transferleri haftalar ilerledikçe daha da iyi görüyor ve  tanımaya da başladık. Ya Allah aşkına şu alınan oyunculara bakıyorsun bunları kim nerede, nasıl ve neye göre izleyip de  transfer etmiş…bu oyuncular değil  bu lig de bir alt lig de bile zor oynar..
           Deplasman da  Adana takımına  karşı oynuyorsun ve bu takımın da sorunları  olup teknik adam değişikliğine gitmiş olup  şampiyonluğa  oynuyorsan kazanman gereken bir maç diyorsun…. Ama  saha da öyle bir  Ç.Rizespor var ki evlere şenlik… ne taktiksel  olarak ne mücadele olarak ne de maç boyunca bir organize atağı olmayan evlere şenlik sıradan  bir takım kimliğinde  olan konuk takım sefilleri oynuyor…Bir takım da on bir oyuncunun yanısıra  giren çıkan lar da dahil sanki afyon yutarcasına saha da gezinip duruyorsa burada başka işler  dönüyor demektir..Bir kere anladığımız kadarı ile oyuncular ile teknik direktör Bülent Korkmaz arasında ipler kopmuş…Bülent  hoca da maç dan sonra kötü oynadık tüm kabahat benim diyor.. Ya kimin olacak  Bülent hoca benim mi..?….Bu takımı sezon başın dan bu yana hazırlayan sen  hadi sen kurmadım diyorsun o zaman bırak git….Takım da fiziksel olarak  hiç bir şey verdiğin yok… Taktiksel olarak zaten yok.. takımın ne  oynadığı belli değil..O zaman erdeminle istifa edeceksin… Diyeceksiniz ki Bülent hoca gitse değişen ne olur..  Sadece oyuncular belki kendi benliğine kavuşur.. Ama bu kadro ile  kim gelirse gelsin  takıma  yüzde on katkısı olur.. şampiyonluğu bırakın ilk ona bile zor girer….Her sezon başı kongreler de verilen  daha doğrusu anlatılan dede korkut masalları bu sezon  da devam edip  aynı kafa ile  sürüyor….Biz ve  bizim gibi bu  şehir de  boşuna yazı yazıp ve yorum yapanları da   yıllardır bu külübü yönetenler dikkate almıyorsa biz de gazozuna yazıyoruz..
                 HASAN KARAAHMETOĞLU

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş