Bostan: Ağaç dikmek vatana sahip çıkmaktı « Gazete53 – Rize Rize Haberleri, Rize'den haberler

SON DAKİKA

Gazete53  – Rize Rize Haberleri, Rize'den haberler

Bostan: Ağaç dikmek vatana sahip çıkmaktı

Bostan: Ağaç dikmek vatana sahip çıkmaktı
Bu haber 29 Mart 2022 - 10:42 'de eklendi ve 180 views kez görüntülendi.

RİDEF Ankara’da Rizeliler Hatıra Ormanı kurdu 

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu (Ankara RİDEF) Orman Haftasında “Rizeliler Hatıra Ormanı” kurdu. 

Rize Dernekleri Federasyonu Başkanı Muammer Bostan ve yönetim kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Aziz Can Karaömeroğlu ve üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Nilüfer İpek ve üyelerinin katılımı ile Ankara’nın Ayaş ilçesinde binlerce fidan toprakla buluşarak “Rizeliler Hatıra Ormanı” kuruldu.

21-26 Mart Orman Haftası kutlamaları kapsamında Ankara’nın Ayaş ilçesinde oluşturulan Rizeliler Hatıra Ormanı için yapılan fidan dikme etkinliğine Rizeli olan Ayaş Kaymakamı Arif Karaman, Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumunun Rizeli Müdürü Ayhan Çapacı da katıldı.

Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Yeşilin ve Mavinin en güzel göründüğü il olan Rize’nin Ankara’daki evlatları olarak yaşadığımız şehir Ankara’yı da memleket olarak benimsedik. Bu anlayışla Başkentimizin de yeşil bir şehir olması için çaba göstermekteyiz.” dedi. Bostan, ağaç dikmenin toprağa ve vatana sahip çıkmakla eşdeğer olduğunu sözlerine ekledi.

Ağaç dikme etkinliğinde tulum ve kemençe eşliğinde türküler söylendi, horonlar vuruldu. Ayaş İş Yurt mağazası ziyaret edildi.

Program sonunda katkılarından dolayı Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı’ya plaket takdim edildi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER