BİZLERDE ÇAY FABRİKASINDA YILLARCA ÇALIŞTIK

BİZLERDE ÇAY FABRİKASINDA YILLARCA ÇALIŞTIK Yıllar öncesinde kura ile Azaklı Çay fabrikasında öğrenci yıllarımızda işe başladık. Yaz dönemi harçlıklarımızı çıkarıyorduk. Derken yıllar su gibi akarken Asker dönüşü tekrar Azaklı Çay..

BİZLERDE ÇAY FABRİKASINDA YILLARCA ÇALIŞTIK
Son Güncelleme: Bu Haber 715 views Whatsapp

BİZLERDE ÇAY FABRİKASINDA YILLARCA ÇALIŞTIK

Yıllar öncesinde kura ile Azaklı Çay fabrikasında öğrenci yıllarımızda işe başladık. Yaz dönemi harçlıklarımızı çıkarıyorduk.

Derken yıllar su gibi akarken Asker dönüşü tekrar Azaklı Çay fabrikasında işe başladık 1977- 1978 yıllarında başladığımız Azaklı çay fabrikasından yıllar sonra emekli kervanına bizde katıldık. O yıllarda açılan imtihanda yazıcı olarak göreve başladık. İlerleyen senelerde puantör olarak göreve devam ettik. Bizlerde tarihe nostalji bir resimle not düşelim dedik.

Elime o yıllara ait bir siyah beyaz resim ulaştı beraber çalıştığımız Mahir Biberoğlu arkadaşım aynı zamanda Birol Biberoğlu’nun ağabeyi arkadaşım bu resmi bana attı. Resimde ki arkadaşlar

Sol baştan AYAKTAKILER: Yakup….. Necati Dili, Yanındaki İsmini çıkaramadım Gümüşhaneli Arkadaşımız

OTURANLAR: Birol Biberoğlu ( Rahmetli ) Ahmet Karakaş, Ali Kasap

NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş