BİR GÜZEL ADAM VE BİZİM KÖY YÖRESEL ÜRÜNLER

BİR GÜZEL ADAM VE BİZİM KÖY YÖRESEL ÜRÜNLER Bütün dünya senin olsun bir dost bir post yeter bana Atlas, libas senin olsun bir dost bir post yeter bana Rizespor tarihi..

BİR GÜZEL ADAM VE  BİZİM KÖY YÖRESEL ÜRÜNLER
Son Güncelleme: Bu Haber 511 views Whatsapp

BİR GÜZEL ADAM VE

BİZİM KÖY YÖRESEL ÜRÜNLER

Bütün dünya senin olsun bir dost bir post yeter bana

Atlas, libas senin olsun bir dost bir post yeter bana

Rizespor tarihi boyunca yapılmamış bir geleneği başlatarak Rizespor’da forma giymiş emek vermiş futbolcuları, teknik adamları emeği geçenleri İstanbul’da düzenlediği iftar yemekleriyle bir araya getirdi.

BEN RİZESPOR’U MAHKEMEYE VEREMEM

Rizespor Kulübü Resmi Dergisine kimlik kazandırdı. Rizespor yönetimi değişince görevine son verildi. Birlikte çalıştığı arkadaşları mahkemeye başvurarak geriye dönük haklarını geri aldılar. O “Ben Rizespor’u mahkemeye vermiş adam olarak anılmam, anılamam” dedi. Daha önce kazanılmış davalar emsal teşkil etmesine ve yüzde yüz kazanacağını bilmesine rağmen epeyce bir parayı bir kalemde silerek Rizespor’da haklarından vazgeçti.

KÜLTÜRÜMÜZE KATKISI BÜYÜK

Mustafa Karali her geçen gün daha da kirlenen dünyada temiz kalmasını başarmış arkadaşımdır.  Kaleme aldığım Bütün Yönleriyle Rize Spor Tarihi, Evvel Zaman İçinde Rize ve son olarak Bir Zamanlar Rize kitapları onun sayesinde hayata geçmiştir.

BİZİM KÖY YÖRESEL ÜRÜNLER

KARADENİZ YÖRESİ LEZZETLERİNDE GÜVENİN ADI

Mustafa Karali şimdilerde Rize’de ortağı Mahmut Mirzaoğlu ile birlikte Rize’de gıda sektöründe hizmet veriyor.

Mustafa Karali EMITT 2022  Fuarı’ndaydı. Hal Böyle olunca yanına gittim hasret giderdik.

Karadeniz yöresinin lezzetlerini güvenilir bir adresten kaliteli ve uygun fiyatlarla temin etmek isteyenler için en doğru adres Bizim Köy Yöresel Ürünleri. Rize Merkezde Mustafa Karali ve Mahmut Mirzaoğlu arkadaşlarımın sahibi olduğu Bizim Köy Yöresel Ürünleri’nde ana prensip temizlik, hijyen ve güvendir.  (İletişim için Mustafa Karali 05363204111)

Fatih Sultan KAR / İST.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.