Bir fındık işçisi gibi sabahtan akşama kadar fındık topladı.

Genel başkan fındık tarlasında fındık topladı Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan, Karadeniz ziyareti sırasında uğradığı Trabzon’da Trabzon teşkilatı, aynı zamanda genel merkez yönetim kurulu üyeleri Mehmet..

Bir fındık işçisi gibi sabahtan akşama kadar fındık topladı.
Son Güncelleme: Bu Haber 486 views Whatsapp

Genel başkan fındık tarlasında fındık topladı

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan, Karadeniz ziyareti sırasında uğradığı Trabzon’da Trabzon teşkilatı, aynı zamanda genel merkez yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali bıyıklı, Turgay Kurt nezaretinde Genel Başkan Hüseyin Doğan, futbol sahalarında futbol saha komiserliği yanı sıra, bu kez de Trabzon’da fındık bahçelerine girerek arkadaşlarla birlikte fındık toplama yarışına girdiler. Hüseyin Doğan: Fındık Üreticilerinin nasıl emek sarf ettiklerini yakından gördüm. Bende tam gün boyu arkadaşlarla birlikte fındık topladım dedi.
Genel Başkan Hüseyin Doğan dayanışma örneği göstererek fındık bahçesine girerek arkadaşlarla hem sohbet ederek hem de fındık toplayarak desteklerini sürdürdü. Samsun’dan Giresun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin istikametine kadar gittiler orada Türkiye futbol saha komiserleri derneklerini ziyaret etti. Genel Başkan ve Trabzon teşkilatı arkadaşlar ve eşleri ile birlikte, Rize’de TFSKD Rize şubesi başkanı ve Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Necati Dili’nin konuğu oldular. Akabinde Trabzon’a Rize den dönüşte Trabzon teşkilatının misafiri oldu. Daha sonra eşi ve oğlu ile birlikte özel aracıyla Antalya’ya doğru yola koyuldu.
Genel Başkan Hüseyin Doğan Karadeniz bölgesini ziyaretinden son derece memnun olarak bütün arkadaşlarla istişare etme fırsatı yakaladı
Doğan: Bu ziyaretimde Şubeler hakkında detaylı bilgiler aktardım. Genel merkez çalışmaları hakkında bilgi alış verişi yapıldı. Bütün ev sahiplerine Eski Genel Başkan Trabzon ev sahibine Sedat Olca’ya, Samsun ASKF başkanı Şener Aydın ve İl temsilcisi Hasan Öz bulut ile sohbette bulunduk. dedi.
Antalya’ya dönüşte Genel başkan sırasıyla: Trabzon’ dan sonra Gümüşhane, Erzincan, Sivas, Kayseri şubelerini ziyarette bulundu.
Hüseyin Doğan: . Bütün illeri ziyaret ederek bilgi alış verişlerimizi yaparak genel merkez çalışmaları hakkında paylaşımda bulunacağız. Zaman içeresinde bölgesel toplantılarla birlikte şubeleri de bizzat yerinde ziyaret edeceğim dedi.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş