BİR ALTI PUANLIK MAÇ DAHA

BİR ALTI PUANLIK MAÇ DAHA GÖZLEM- NECATİ DİLİ necatidili@hotmail.com Deniz Hümmet  dakika 80 de Çaykur Rizespor 1- 0 öne geçirdi. 65. Dakikada j. Pohjanpalo’ nun yerine giren Deniz On beş..

BİR ALTI PUANLIK MAÇ DAHA
Son Güncelleme: Bu Haber 331 views Whatsapp

BİR ALTI PUANLIK MAÇ DAHA

GÖZLEM- NECATİ DİLİ necatidili@hotmail.com

Deniz Hümmet  dakika 80 de Çaykur Rizespor 1- 0 öne geçirdi. 65. Dakikada j. Pohjanpalo’ nun yerine giren Deniz On beş dakika sonra yine bütün tribünleri ayağa kaldıran golünü attı.

Müsabaka boyunca tribünler hop kalkıp, hop oturuyordular heyecanlı bir müsabaka izledik. Sonunda üç puanı alan taraf atmacalar oluyordu. Böylece Çaykur Rizespor’un iç saha başarısı beş hafta oldu. Pozisyonlara giren Atmacalar bir türlü ağları havalandıramıyordu. Bir altı puanlık maç daha oldu.

Puanların alan atmacalar puan sıralamasında yine yukarlara doğru sıçrayarak 17. Haftada 17. Basamakta bulunuyor puanda 16 oldu.

Müsabakanın sonunda Çaykur Rizesporlu taraftar grupları önce Çaykur Rizespor’u, peşinden Hamza Hamzaoğlu’nu tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundular. Bu tablo görülmeye değerdi. Başarıya odaklanan, sahada mücadele eden bütün oyuncular galibiyete kilitlenmiştiler.

Yani derdik ya arkamıza yaslanarak bir maç seyredelim. Galiba bu isteğimiz gerçekleşmeye başladı.

Her şeyden önce bu galibiyet kendi sahanda oynadığı iki hafta peş peşe iki maçta altı galibiyet ve klasmanda yukarılara doğru tırmanmak güzel bir duygu.

Bu hafta müsabaka seyircisi yönünden gecen haftaya nazaran artış vardı. Başarı geldi mi tribünlerde dolmaya başlıyor. Bu hafta tribünlerde 3.239 kişi vardı.  

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş