BBP’DEN ÇALIŞAN MUHTARA PLAKET

BBP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI‘’ HİZMETE SEVDASI OLAN TÜM MUHTARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ’’ BBP’DEN ÇALIŞAN MUHTARA PLAKET İSMET KÖSOĞLU RİZE-BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pazarköy..

BBP’DEN ÇALIŞAN MUHTARA PLAKET
Son Güncelleme: Bu Haber 441 views Whatsapp

BBP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI‘’ HİZMETE SEVDASI OLAN TÜM MUHTARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ’’

BBP’DEN ÇALIŞAN MUHTARA PLAKET

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pazarköy Muhtarlığını ziyaret ederek Muhtar Harun Sair Er’e başarılı çalışmalarından dolayı parti, adına plaket verdi.

Pazarköy Muhtarlığını ziyaret ederek Muhtar Harun Sait Er ile sohbet eden BBP Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta’’ Pazarköyümüzün çalışkan ve başarılı Muhtarı Sn. Harun Sait Er beye yönetim Kurulu üyelerimizle ziyarette bulunduk. Muhtarlık gibi onurlu, gururlu bir görevde, güzel hizmetlere, çalışmalara ve halkın teveccühüne mazhar olmasından dolayı kendisini tebrik ediyor, üstün başarılarının devamını diliyoruz. Muhtarımızı destek olmaya her zaman hazırız’’ dedi.

BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta ve yönetim kurulu üyelerine destekleri için teşekkür eden Muhtar Harun Sait Er’ ’Pazarköy bizim sevdamızdır. Hizmetin sonu olmaz. Köyüme Doğalgaz gelene kadar sesimizi de çıkaracağız. Doğalgaz köyümden geçti Güneysu’ya gidiyor bize yok deniliyor. Başkanım Muhtarlığımıza yapmış olduğunuz ziyaretten ve takdim ettiğiniz plaketten dolayı bizleri onurlandırdınız. Sizlere, yönetiminize ve tüm teşkilatınıza şahsım ekip arkadaşlarım ve köyümüz adına teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınıza başarılar diliyorum’’ dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş