BBP’DEN AÇIKLAMA’’SİYASİ PARTİLER, SİYASİ HOLDİNGLERE DÖNÜŞMÜŞ’’

BBP’DEN AÇIKLAMA’’SİYASİ PARTİLER, SİYASİ HOLDİNGLERE DÖNÜŞMÜŞ’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta imzasıyla yayınlanan açıklamada siyasi, partilere bütçeden para aktarılmasına tepki gösterildi. BBP Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir..

BBP’DEN AÇIKLAMA’’SİYASİ PARTİLER, SİYASİ HOLDİNGLERE DÖNÜŞMÜŞ’’
Son Güncelleme: Bu Haber 373 views Whatsapp

BBP’DEN AÇIKLAMA’’SİYASİ PARTİLER, SİYASİ HOLDİNGLERE DÖNÜŞMÜŞ’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta imzasıyla yayınlanan açıklamada siyasi, partilere bütçeden para aktarılmasına tepki gösterildi.

BBP Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta’nın açıklaması şöyle’ ’Bir kaç gün içerisinde meclisteki beş siyasi partinin banka hesaplarına hazine tarafından 650 milyon TL aktarılacak. Seçim olması halinde ise, bu para 2.5 milyar TL çıkacak. Adeta siyasi partiler birer ticari holdinge dönüşmüştür. Aziz Milletimiz, bu paradan terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP de var. Kendisine 77 milyon TL düşüyor. Seçim olması halinde rakam 200 milyon TL çıkıyor. Bir yandan terörle mücadele ediyoruz, binlerce Vatan evladımız Şehit oluyor, Analar Babalar ağlıyor, nice çocuklarımız yetim ve öksüz kalıyor.

Hazinede Terör örgüt uzantısına finans

Diğer yandan hazineden terör örgütünün siyasi uzantısına finansman sağlanıyor ve siyaset buna göz yummakta. Halkımız buna tepkili, bunu Aziz Milletimiz kabul etmiyor. Derhal buna müdahale edilmeli. Ve teröre giden bu yardım kesilmeli. Bizler BBP olarak, Sn. Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin ekonomide zor bir zamandan geçtiğimiz bu dönemde siyasi partilere hazine ve seçim yardımı tamamen kaldırılsın. Siyasi partiler adeta bu yardımlarla siyasi birer holdinge, ticaret haneye, dönüşmüş durumdalar. Oysa siyasi partiler Milletimize hizmet için vardır. Ekmek elden su gölden, bi elleri yağ da bi elleri balda. Hani Halka hizmet Hakka hizmetti. Ne yazık ki her geçen gün Ülkemizde siyasetin kalitesi daha da düşmektedir. Rahmetli Muhsin Baş kanımızın ifade ettiği gibi, Kurulan sistem adil değil, ne seçilen muktedir, ne de seçen. Sistem buna müsaade etmiyor. Ve bu sistemden beslenenlerde bu durumdan gayet memnunlar.

BBP 2002 de hazine yardımı bizede yapıldı ve Rahmetli Genel Başkanımız Bu Parayı Şehit Ailelere ve Derneklere dolaylı yoldan dağıttı. Hatta hukuki olarak bunun önüne engelde koydular, bunu yapamazsınız ceza ödersiniz diye. Otuz yıllık siyasi partiyiz ve devletimize yük olmadan ayaktayız. Üyelerimizin aidat ve teşkilatımızın katkıları ile bu günlere geldik. BBP her daim Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinde ve kararlılıkla bu Aziz Milletimizin Gerçek Muktedir iktidarını gerçekleştirmek, İlahi Kelimetullah ve Nizamı Alem Davamız için, azimle ve kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Bizler Kahraman Devletimizin, Aziz

Milletimizin Gerçek sevdalılarıyız. Onun için Muhsin’ce Duruş, Muhsin’ce Doğuş diyoruz’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş