Baykar’dan afetzede öğrencilere 10 bin tablet

Baykar’dan afetzede öğrencilere 10 bin tablet        Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremden etkilenen öğrencilerin YKS ve LGS çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla 10 bin adet tableti Milli Eğitim Bakanlığı’na..

Baykar’dan afetzede öğrencilere 10 bin tablet
Son Güncelleme: Bu Haber 187 views Whatsapp

Baykar’dan afetzede öğrencilere 10 bin tablet

  

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremden etkilenen öğrencilerin YKS ve LGS çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla 10 bin adet tableti Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacaklarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 10:22

ANKARA (İGFA) – Savunma sanayide yerli ve milli kuruluş BaykarTech, depremzede öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için yeni bağış kampanyası başlattı.

 

BaykarTech Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremden etkilenen öğrencilerin eğitimine destek olmak için 10 bin tablet bağışladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) teslim edilecek tabletler, deprem bölgesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) girecek öğrencilere dağıtılacağını belirten Bayraktar, tüm kurum ve kuruluşları Gençlere Tablet Kampanyası’na destek olmaya davet etti. 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş