Başkan Yelkenci, Ahmet Erdoğan İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Müstakil Sanayici ve İş Adamı Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Taner Yelkenci, Hayırsever iş adamı Ahmet Erdoğan’ın vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Başkan Yelkenci, yaptığı yazılı açıklamada; “Ahmet Erdoğan Rize..

Başkan Yelkenci, Ahmet Erdoğan İçin Taziye Mesajı Yayınladı
Son Güncelleme: Bu Haber 327 views Whatsapp
Müstakil Sanayici ve İş Adamı Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Taner Yelkenci, Hayırsever iş adamı Ahmet Erdoğan’ın vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduğunu söyledi.
Başkan Yelkenci, yaptığı yazılı açıklamada; “Ahmet Erdoğan Rize için önemli bir değer olduğunu ifade ederek, “Rize, önemli bir değerini kaybetmiştir. Toplumun hemen her kesimine dokunmuş, hayatını insanlığa hizmete adayan, hayırsever iş adamı Ahmet Erdoğan büyüğümüzün vefatından dolayı büyük üzüntü duyduk. Merhum Ahmet Erdoğan büyüğümüze Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta şubemizin kadim başkanı Mehmet Erdoğan olmak üzere, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” dedi.​

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş