BAŞKAN RAHMİ METİN KENTSEL DÖNÜŞÜM SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ…

BAŞKAN RAHMİ METİN KENTSEL DÖNÜŞÜM SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ… Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, şehrimizde devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Yağlıtaş ve Deniz Sitesi Kentsel Dönüşüm..

BAŞKAN RAHMİ METİN KENTSEL DÖNÜŞÜM SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ…
Son Güncelleme: Bu Haber 190 views Whatsapp

BAŞKAN RAHMİ METİN KENTSEL DÖNÜŞÜM SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ…

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, şehrimizde devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Yağlıtaş ve Deniz Sitesi Kentsel Dönüşüm alanlarını ziyaret eden Başkan Rahmi Metin, teknik ekiple bir araya gelerek son durumla ilgili bilgi edindi.

Teknik ekiple yapmış olduğu toplantının ardından inşaat alanlarını gezen Başkan Rahmi Metin, şehrimizde önem arz eden kentsel dönüşüm çalışmalarının duraksamadan devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Rahmi Metin yapmış olduğu açıklamada; Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm alanında toplamda 1500 dairenin yapılacak ancak şuanda 1. Etap olarak belirlenen 80 dönümlük alan üzerinde 451 dairelik konutlar yapılacak. Çalışma yapılan alanda zemin sağlamlaştırma çalışmaları fore kazıklar çakılarak yapıldı. Zeminin sağlamlaştırılmasının ardından 3 adet bloğun temeli atıldı ve inşaatlarımız hızla yükselmeye başladı. İnşallah 2023 yılının Mayıs ayında 451 konutun anahtar teslimini yapmayı düşünüyoruz. 1. Etabın tamamlanmasının ardında da 2. Etabı başlatmayı düşünüyoruz. Yağlıtaş’ın haricinde yine bilindiği üzere Taşlıdere’de yan yatan binalar, merkez’de Deniz sitesi ve Belediye Blokları olarak bildiğimiz alanlarda da kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hedefimiz bu projelerimizi elimizden geldiğince kısa sürede bitirerek hak sahiplerimize teslim etmektir” dedi.

Başkan Rahmi Metin Yağlıtaş kentsel dönüşüm alanının ardından merkezde yapımı devam eden Deniz sitesi kentsel dönüşüm alanını inceleyerek yetkililerden son durumla ilgili bilgi aldı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.