BAŞKAN METİN, HEYECANLA BEKLENEN “23 NİSAN” ETKİNLİĞİNİ ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN METİN, HEYECANLA BEKLENEN “23 NİSAN” ETKİNLİĞİNİ ZİYARET ETTİ. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, beraberinde eşi Fatma Metin, Başkan Yardımcısı Abdulkadir Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Rize Belediyesi..

BAŞKAN METİN, HEYECANLA BEKLENEN “23 NİSAN” ETKİNLİĞİNİ ZİYARET ETTİ.
Son Güncelleme: Bu Haber 75 views Whatsapp

BAŞKAN METİN, HEYECANLA BEKLENEN “23 NİSAN” ETKİNLİĞİNİ ZİYARET ETTİ.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, beraberinde eşi Fatma Metin, Başkan Yardımcısı Abdulkadir Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi evi “RİBEGEM” in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hazırlanan muhteşem “Çocuk Şenliği”etkinliğine katıldı.

Portakallık Mahallesi Sahil Etkinlik alanında; Çocukların hayal gücünü süsleyen, unutulmaz bir eğlence deneyimi yaşatan animasyon gösterileri, Hem çocuklar hem de yetişkinler için hazırlanan birbirinden lezzetli ikramlar ile keyifli bir bayram kutlaması yaşatıldı.

Farklı kategorilerde düzenlenen yarışmalar ile  eğlenen çocukların heyecanını Belediye Başkanı Rahmi Metin de oyunlara katılarak yaşadı.

Yüz boyama, oyun alanları ve daha birçok aktivite ile çocuklar için unutulmaz bir gün oldu.

Bu muhteşem etkinliği kaçırmayan Ailelere ve çocuklarına hitap eden Başkan Metin, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı ve eşine teşekkür eden Aileler çocukları ve   sevdikleriyle birlikte 23 Nisan’ı yeniden coşkuyla kutladı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş