BAŞKAN METE, KURBAN BAYRAMINI İLÇESİNİN YAŞLI VE HASTALARINI ZİYARETLE GEÇİRDİ 2019 Mart ayın

BAŞKAN METE, KURBAN BAYRAMINI İLÇESİNİN YAŞLI VE HASTALARINI ZİYARETLE GEÇİRDİ 2019 Mart ayında Türkiye genelinde yapılan, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İyidere Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana, İlçesinin genelinde başlatmış..

BAŞKAN METE, KURBAN BAYRAMINI İLÇESİNİN YAŞLI VE HASTALARINI ZİYARETLE GEÇİRDİ  2019 Mart ayın
Son Güncelleme: Bu Haber 451 views Whatsapp

BAŞKAN METE, KURBAN BAYRAMINI İLÇESİNİN YAŞLI VE HASTALARINI ZİYARETLE GEÇİRDİ

2019 Mart ayında Türkiye genelinde yapılan, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İyidere Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana, İlçesinin genelinde başlatmış olduğu yenilenme ve çok yönlü yatırım projeleriyle hizmet seferberliği çalışmalarına devam eden, İyidere Belediye Başkanı Saffet METE, kurban bayramı boyunca ilçe genelindeki yaşlı ve hastaları ziyaret etti.

Kurban bayramında tatil yapmayan, İyidere Belediye Başkanı Saffet METE, beraberinde Belediye Meclis üyeleri Tevfik Ali Kavalcı, Emin Rakıcı ve İlçesinin İl Genel Meclis Üyeleri Talat Tüfekçi ve Sabit Karafazlı’nın da zaman zaman eşlik ettiği bayram ziyaretlerinde, 500’e yakın hanede yaşayan, yaşlı, hasta ve çocukları ziyaret ederek yeni bir rekora imza atmış oldu.

İyidere Belediye Başkanı Saffet METE; İlçemizin tüm mahalle ve bir kısım köylerimizde, Belediye Meclis üyelerimiz ve İl Genel Meclis üyelerimiz ile birlikte, ilçemizin kıymetli büyüklerimizi ve yaşlılığa bağlı hastalarımızı ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladık hayır dualarını aldık. Çocuklarımızı sevindirdik. Çalışmalarımızda hastalarımızın ve büyüklerimizin duasını almanın önemini ve ehemmiyetini hiç bir zaman unutmam. Bu mübarek kurban bayramımız ve daha öncesindeki mübarek ramazan bayramımızda sürdürdüğümüz ziyaretlerimizin dışında da, Allah’ın her günü büyüklerimizin ve hastalarımızın maddi ve manevi olarak her zaman yanındayız. Her birisi ilçemizin bir değeri olan bu büyüklerimize ve hastalarımıza, Allah’tan sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi. Başkan Mete, bayramlaşama ziyaretlerinde gittiği her aileye ve karşılaştığı çocuklara bayramlık hediyelerini taktim etti. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş