BAŞKAN BÜNYAMİN ARSLAN’’ÇAY ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ’’

ZİRAAT ODASI BAŞKANI BÜNYAMİN ARSLAN ÇAYKUR FABRİKASINDA BAŞKAN BÜNYAMİN ARSLAN’’ÇAY ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan yaş çay işlenen Çay Fabrikalarına ziyaretlerine devam ediyor. ÇAYKUR’a ait..

BAŞKAN BÜNYAMİN ARSLAN’’ÇAY ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ’’
Son Güncelleme: Bu Haber 283 views Whatsapp

ZİRAAT ODASI BAŞKANI BÜNYAMİN ARSLAN ÇAYKUR FABRİKASINDA

BAŞKAN BÜNYAMİN ARSLAN’’ÇAY ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan yaş çay işlenen Çay Fabrikalarına ziyaretlerine devam ediyor.

ÇAYKUR’a ait Orta Pazar Çay Fabrikasını ziyaretinde Fabrika Müdürü Atahan Birben ile makamında görüştü. Fabrika Müdürü Atahan Birben’i ziyaretten memnun olduğunu söyleyen Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan’’ ÇAYKUR’umuz bölgede çayın ana sahibidir. Üreticimizden aldığı çayları en kaliteli ve güvenli şekilde işleyerek içmek için bardağımıza sunuyor. Çiftçimizin hangi şartlarda çay tarımı yaptığını yakından biliyoruz bende bir çay üreticisiyim. Kurumlara ziyaretlerde bulunarak yalnız olmadıklarını göstermek isteriz. Ziraat Odamız sebze meyve çiftçimizin yanında olduğu kadar çay üreticimizin de yanındadır. Müdürümüzü makamında ziyaret edip başarılı geçtiğine inandığımız kampanya sürecini değerlendirdik’ ’dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş