BAŞKAN ALİM’İN RİZE ESNAFINI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ALİM’İN RİZE ESNAFINI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR Rize Merkez’de esnaf ziyaretlerine devam eden, AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM “2023 sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum..

Son Güncelleme: Bu Haber 267 views Whatsapp

BAŞKAN ALİM’İN RİZE ESNAFINI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Rize Merkez’de esnaf ziyaretlerine devam eden, AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM “2023 sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum milletler için bir dönüm noktasıdır” dedi. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize şehir merkezinde teşkilat mensupları ile birlikte, esnaf ve sanatkarları ziyareti devam ediyor.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Her gün onlarca esnaf ziyaretine devam eden, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM “ Ayak basmadık yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. 2023 seçimleri sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum milletler için bir dönüm noktasıdır. Bu bilinçle teşkilatımızla birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bütün ilçelerimizde kapı kapı, sokak sokak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Milletimizin sorunlarını yerinde dinleyip onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz Rize’mizde yaptığımız yatırımların, hizmetlerin karşılığını sahada görmekteyiz. Şu ana kadar elde edilen kazanımların devamlılığı içinde bu bilinçle 2023 hedeflerimize hızlı yürümekteyiz. Uluslararası karar vericiler tarafından oluşturulan birbirine benzemez 6+1 masanın tek derdi liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmak ve onun milletimize ülkemize kazandırdıklarını yok etmek. Bizde buna karşı milletimizle birlikte güçlü refleksi göstereceğiz. Bu şekilde her platformda ‘Dünya beşten büyüktür’ söylemiyle güçlü diplomasisiyle tüm Dünya da bir uyanışa vesilen olan, sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğimiz destek tüm Türkiye’de yankılanacak inşallah.” dedi. Kaynak:Ak Parti Rize İl Tanıtım Medya Başkanlığı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.