BAKANLIKTAN BAYRAM TRAFİĞİ İÇİN MOTTO”BU YOLDA SANA ÇOK GÜVENİYORUZ’

BAKANLIKTAN BAYRAM TRAFİĞİ İÇİN MOTTO”BU YOLDA SANA ÇOK GÜVENİYORUZ’ İçişleri Bakanlığının 2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik mottosu “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” oldu Haber: Dilek ONAY CAN 81 ilin Valiliği’ne..

BAKANLIKTAN BAYRAM TRAFİĞİ İÇİN MOTTO”BU YOLDA SANA ÇOK GÜVENİYORUZ’
Son Güncelleme: Bu Haber 286 views Whatsapp

BAKANLIKTAN BAYRAM TRAFİĞİ İÇİN MOTTO”BU YOLDA SANA ÇOK GÜVENİYORUZ’

İçişleri Bakanlığının 2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik mottosu “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” oldu

Haber: Dilek ONAY CAN

81 ilin Valiliği’ne gönderilen “Bayram tedbirleri genelgesi” 24 Nisan’da başlayıp,24 Nisan’da sona erecek

 

Bakanlık 81 ilin Valiliğine gönderdiği trafik genelgesinde emniyet kemeri kullanımına dikkat çekmek için “Bu yolda sana çok güveniyoruz ”afişleri yer verilmesini istedi.

İçişleri Bakanlığı resmi sitesinden yayınlanan genelgede;

“Emniyet ve Jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Ramazan Bayramı nedeniyle karayolu ile seyahat edecek vatandaşlarımızın emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.” denildi

 

Hazırlanacak diğer afişler ise şöyle;

‘Bayramınız kemerli olsun’, ‘Trafikte her yıl daha iyiye’, ‘Kemerim hep aklımda’, ‘Yayalar kırmızı çizgimiz’, ‘Yol ver hayata’ ve ‘Bir hareketine bakar hayat’ sloganları da sürücülerin ve yolcuların emniyet kemeri kullanma oranını artırmak için hatırlatıcı nitelikte kullanılacak.

Ayrıca, Trafik güvenliğinin en üst düzeyde sağlanabilmesi amacıyla 13 helikopter ve 138 dron ile 2 bin 626 saat trafik denetimi gerçekleştirilecek.

Helikopterlerle yapılan denetimler özellikle; Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Muğla, Sakarya, Yozgat, Adana, Ağrı, Balıkesir, Batman, Burdur, Diyarbakır, Isparta, Niğde, Osmaniye, Tekirdağ, Yalova ve Van illerinde yoğunlaşacak. ‘

Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz mottosuyla hazırlanan afiş şu şekilde:

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş