BAK: En büyük teşekkürü Rize spora her zaman desteklerini esirgemeyen Bu toprakları çocuğu Recep Tayyip Erdoğan’a sunuyoruz.

  En büyük teşekkürü Rize spora her zaman desteklerini esirgemeyen Bu toprakları çocuğu Recep Tayyip Erdoğan’a sunuyoruz. OSMAN AŞKIN BAK: En büyük teşekkürü Rize spora her zaman desteklerini esirgemeyen Bu..

Son Güncelleme: Bu Haber 223 views Whatsapp

 

En büyük teşekkürü Rize spora her zaman desteklerini esirgemeyen Bu toprakları çocuğu Recep Tayyip Erdoğan’a sunuyoruz.

OSMAN AŞKIN BAK: En büyük teşekkürü Rize spora her zaman desteklerini esirgemeyen Bu toprakları çocuğu Recep Tayyip Erdoğan’a sunuyoruz. Rize sporu yakinen takip eden her platformda desteğini esirgemeyen bu toprakların çocuğu RECEP TAYYİP ERDOĞANA saygılar sunuyorum ……

Eski gençlik ve spor bakanı ve yeni kabinede, yeniden gençlik ve spor bakanı olan Osman Aşkın Bak’ Çaykur Rizespor’un şampiyonluk kumalarında Çaykur Rizespor’u yalnız bırakmadı.

Şampiyonu kutlamalarında Osman Aşkın Bak: Çaykur Rizespor’a emeği gecen Başkan İbrahim Toprak’a, yönetimine, teknik ekibine, oyunculara, çalışanlara, Rizespor taraftarlarına saygılarımı sunuyorum diye sözlerini sürdüren BAK Rize spora her zaman desteklerini esirgemeyen Bu toprakları çocuğu Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyoruz. Rize sporu yakinen takip eden her platformda desteğini esirgemeyen bu toprakların çocuğu RECEP TAYYİP ERDOĞANA saygılar sunuyorum. Bir teşekkürde Rize’ye desteklerini esirgemeyen Cengiz ailesine, Kıran ailesine, Kalkavan ailesine, yardımcı grubuna ailesine, teşekkürlerimi sunuyorum

NOT: HABER METNİ VİDEODA

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş