AZAKLI KÖYÜ SPOR VE REYHANLI SPOR SÜPER AMATÖRE ÇIKTILAR

AZAKLI KÖYÜ SPOR VE REYHANLI SPOR SÜPER AMATÖRE ÇIKTILAR Azaklı köyü spor uzatmalarda, Reyhanlı spor Uzatmalardan sonra Penaltı vuruşları ile Süper amatöre çıkan takımlar oldular Şenol Birol futbol sahasında oynanan..

AZAKLI KÖYÜ SPOR VE REYHANLI SPOR SÜPER AMATÖRE ÇIKTILAR
Son Güncelleme: Bu Haber 682 views Whatsapp

AZAKLI KÖYÜ SPOR VE REYHANLI SPOR SÜPER AMATÖRE ÇIKTILAR

Azaklı köyü spor uzatmalarda, Reyhanlı spor Uzatmalardan sonra Penaltı vuruşları ile Süper amatöre çıkan takımlar oldular

Şenol Birol futbol sahasında oynanan birinci amatör final maçlarında günün ilk maçında Azaklı Köyü spor ile Çayeli Arsovos takımı karşılaştılar.

Müsabaka sonu doksan dakika 1-1 beraberlikle sonuçlandı uzatmaların 119. Dakikasında Azaklı köyü spor attığı gol ile müsabakayı 2-1 kazanarak Süper amatör vizesi aldı.

Günün ikinci müsabakasında Reyhanlı spor ile Pazar köy spor karşılaştılar. Müsabakanın maç sonucu 1-1 skorla sonuçlandı Müsabaka uzatmalara gitti. Otuz dakika daha süren mücadele sonunda gol sesi çıkmadı. Penaltı atışlarında Reyhanlı spor 3-2 kazanarak süper Amatör futbola günün ikinci vizesini aldı.

Reyhanlı sporda Cevat Kansız 6. Dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Müsabakanın ikinci yarısında 90+2 dakikasında. Hasret Ekşi çift sarıdan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı Reyhanlı spor Dokuz kişi ile finalde galip gelerek Süper amatöre çıkmış oldu.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş