Avrupa macerası derken, puan kayıpları art, arda geldi.

Avrupa macerası derken, puan kayıpları art, arda geldi. Kaçkar TV ekranlarından yayın yaptığımız Tele Kulis- Sporun Dili programında Bu haftamı yayın konuklarım Kenan  Osma ve Milli Hakemlerimizden iş adamı Hüseyin..

Avrupa macerası derken, puan kayıpları art, arda geldi.
Son Güncelleme: Bu Haber 200 views Whatsapp

Avrupa macerası derken, puan kayıpları art, arda geldi.

Kaçkar TV ekranlarından yayın yaptığımız Tele Kulis- Sporun Dili programında Bu haftamı yayın konuklarım Kenan  Osma ve Milli Hakemlerimizden iş adamı Hüseyin Kalafatoğlu bizimle birlikteydi. Uzun yıllardan sonra Programımıza katılarak doyurucu acıklamalarda bulundu.

Bu sezonun son maçında sahamızdaki son karşılaşmada

, sahadan 1 puanla ayrıldık. Son dört haftadır, Rizespor istenilen sonuçları alamadı, sadece iki puanla ayrılabildik. Avrupa macerası derken, puan kayıpları art, arda geldi.

Kasımpaşa mücadelesinde, her iki takımın yakaladığı, pozisyonlar vardı. Ama bir türlü gol sesi çıkmadı. Golü atanın kazanacağı bir maç görünümü vardı.

Olawainin ceza sahası dışından attığı şut, direkten dönmezse, belki de maçı üç puanla kazanıp bir tık daha yukarı çıkardık……

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş