AVRUPA BİRLİĞİ BÜYÜKELÇİSİ LANDRUT’TAN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…

AVRUPA BİRLİĞİ BÜYÜKELÇİSİ LANDRUT’TAN BAŞKAN METİN’E ZİYARET… Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Avrupa Birliği Büyükelçisi ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer- Landrut ve IPA projesi yetkililerini makamında kabul..

AVRUPA BİRLİĞİ BÜYÜKELÇİSİ LANDRUT’TAN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…
Son Güncelleme: Bu Haber 357 views Whatsapp

AVRUPA BİRLİĞİ BÜYÜKELÇİSİ LANDRUT’TAN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Avrupa Birliği Büyükelçisi ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer- Landrut ve IPA projesi yetkililerini makamında kabul etti.

Belediye Başkanı Rahmi Metin, yapımı bugün saat 14.30 da İslampaşa Mahallesi’nde mevcut ön-arıtma tesisi alanında gerçekleştirilecek, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen IPA II. dönemi Çevre ve İklim Eylemi Sektör Operasyonel Programı için Rize’de bulunan Avrupa Birliği Büyükelçisi Nikolaus Meyer- Landrut ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Metin, ilimizde gerçekleştirilecek olan çevre dostu böyle bir projeye vesile oldukları için teşekkür etti.

Büyükelçi Nikolaus Meyer- Landrut, ziyarette burada bulunmaktan ve birlikte çalışmasını yürüttüğümüz Atık su tesisi kanalizasyon sisteminin temel atma törenini gerçekleştirmekten memnuniyet duyacağını ifade etti.

Ziyaret, Başkan Metin’in Büyükelçi Landrut a ismi yazılı Çaykur Rizespor forma takdimi ile sona erdi. Belediye Başkanı Rahmi Metin, ziyaret sonrası heyete ; Rize merkez tarihi çarşısı ve bakırcılar sokağında Rize bezi , Rize Simidi, kaşar ve kavurma tadımı yaptırdı. Şehir turunun ardından ziraat çay bahçesi gezildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş