Atmaca’da beklenen ayrılık

Son haftalarda Yeşil Mavililerin  kupada ve ligde aldığı kötü sonuçlarla tepkileri üzerine çeken Çaykur Rizespor teknik direktörü Stepjan Tomas ile yönetim arasında ipler koptu.   Süper Ligin 19.haftasında deplasmanda Y.Malatyaspor’la..

Atmaca’da beklenen ayrılık
Son Güncelleme: Bu Haber 345 views Whatsapp

Son haftalarda Yeşil Mavililerin  kupada ve ligde aldığı kötü sonuçlarla tepkileri üzerine çeken Çaykur Rizespor teknik direktörü Stepjan Tomas ile yönetim arasında ipler koptu.

 

Süper Ligin 19.haftasında deplasmanda Y.Malatyaspor’la karşılaşan Atmacalar ilk yarısını 1-0 önde kapadığı maçın ikinci yarısında art arda yediği 4 golle mağlup olmuştu.Bu mağlubiyetin faturası kredisini bu maçla bitiren teknik direktör Tomas’a kesildi.Peşpeşe alınan kötü sonuçlar neticesinde uzun süre yeni hoca arayışları olduğu söylenen yönetimin teknik direktör adayı olarak ilk sıraya en son Gaziantepspor FK’yı çalıştıran M.Sumudica olduğu öğrenildi.

Bir kanalda canlı yayına katılan Ç.Rizespor Başkanı Hasan Kartal “Sumudica ile %90 anlaştık.Henüz imzalar atılmadı ama kendisini Rize’ye davet ettik” dedi.Sumudica’nın Rize’ye gelip kendisini 1,5 yıllığına Yeşil-Mavililere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş