ATMACA UYGUN’LA İMZALADI

Ankaragücü mağlubiyetinin ardından görevinden istifa eden M.Sumudica’nın yerine teknik direktör arayışına giren Çaykur Rizespor prensipte anlaşmaya vardığı Bülent Uygun’la 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.Gün içinde tesislerde Başkan Hasan Kartal’ında hazır bulunduğu..

ATMACA UYGUN’LA İMZALADI
Son Güncelleme: Bu Haber 501 views Whatsapp

Ankaragücü mağlubiyetinin ardından görevinden istifa eden M.Sumudica’nın yerine teknik direktör arayışına giren Çaykur Rizespor prensipte anlaşmaya vardığı Bülent Uygun’la 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.Gün içinde tesislerde Başkan Hasan Kartal’ında hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Uygun “Baba ocağı Rize’nin takımı olan Çaykur Rizespor’un Teknik direktörü olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Uygun, “Baba ocağına gelmekten sizinle birlikte olmaktan, bu anlı şanlı Rizespor camiasını burada temsil etmekten dolayı mutluyum. Mevlana’nın çok güzel bir sözü vardır, ‘Dün dünde kaldı cancağzım, bugün yeni şeyler söylemek lazım’ diye. Biz dünü dünde bırakıyoruz, bugün inşallah başta büyük Rizespor taraftarı ile çıktığımız bu yolda bana güvenen başkanım ve yönetim kuruluna ayrıca teşekkür ederek Rizespor’umuzu hak ettiği yere, yukarılara tırmanma yarışına başlamış bulunmaktayız” dedi.”BOŞ MUKAVELEYE İMZAMI ATTIM”Eski Teknik direktör Sumudica’nın açıklamalarından dolayı bir enerji düşüşü olduğunu ve bunu kaldıracaklarını savunan Uygun, “Bundan önceki hocamızın verdiği beyanatlarla belki takımın üzerinde bir entropi oluşmuş olsa bile bunu hep birlikte kaldırarak Rizesporumuzu arzuladığı başarılara getireceğiz. Ben boş mukaveleye imza atarak Rizespor’a arzumu göstermek istedim. Herhangi bir düşmeme primi veya başka bir şey de konuşulmadı. İnşallah seneye Avrupa’ya giden daha iyi bir Rizespor ile başarı sağmak nasip olsun” diye konuştu.Bülent Uygun ve ekibi ayrıca resmi hesaplardan paylaşıldı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş