Atmaca Konya Seferine Hazırlanıyor

Evinde oynadığı FTAV Antalyaspor maçından 3 puanla ayrılan Yeşil-Mavililer Konya deplasmanı için hazırlıklarını sürdürüyor. 12 günde Türkiye Kupası dahil 4 maç oynayan Atmacalarımız; bu maçların üçünden galip ayrıldı. Takımımız yoğun..

Atmaca Konya Seferine Hazırlanıyor
Son Güncelleme: Bu Haber 374 views Whatsapp

Evinde oynadığı FTAV Antalyaspor maçından 3 puanla ayrılan Yeşil-Mavililer Konya deplasmanı için hazırlıklarını sürdürüyor.

12 günde Türkiye Kupası dahil 4 maç oynayan Atmacalarımız; bu maçların üçünden galip ayrıldı.

Takımımız yoğun maç fikstürü içinde ara vermeden pazartesi günü deplasmanda oynayacağı İttifak Holding Konyaspor maçı için antrenmanlara devam ediyor.

Bugün 15.00’da teknik direktörümüz Stjepan Tomas yönetiminde başlayan antrenmanımız 90 dakika sürdü. Isınma ve pas çalışmasıyla başlayan birinci bölümden sonra dar alanda çift kale maç ile idman bitirildi. Dün Antalyaspor maçında oynayan futbolcular ise yenileme antrenmanı yaptı.

Tedavileri süren Abdullah Durak, Emir Dilaver, Dario Melnjak, Fernando Boldrin, Loïc Rémy, Aminu Umar ve Dimitrios Chatziisaias; takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.

Yeşil-Mavililer yarın 16.00’da yapacakları antrenmanın ardından deplasman seyahatine başlayacak.

Pazartesi saat 16.00’da başlayacak olan İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR – ÇAYKUR RİZESPOR maçının hakemi Antalya bölgesinden Burak Şeker.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş