ATMACA EVİNDE GALİP  GELEMEDİ

GÖZLEM  NECATİ DİLİ ATMACA EVİNDE GALİP  GELEMEDİ ÇAYKUR RİZESPOR EVİNDE PUAN KAYBETMEYE DEVAM ETTİ Çaykur Rizespor kendi sahasında oynadığı şampiyonluk hesapları yapan Samsun spora ve Ligin lidere Eyüp spora puan..

ATMACA EVİNDE GALİP  GELEMEDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 188 views Whatsapp

GÖZLEM  NECATİ DİLİ

ATMACA EVİNDE GALİP  GELEMEDİ

ÇAYKUR RİZESPOR EVİNDE PUAN KAYBETMEYE DEVAM ETTİ

Çaykur Rizespor kendi sahasında oynadığı şampiyonluk hesapları yapan Samsun spora ve Ligin lidere Eyüp spora puan kaybetti. Kaybedilen puanları almış olsaydı galibiyetlerle şimdi yeri daha da yukarıda olurdu. Kendi sahasında kaybedilen puanlarla daha üst seviyelerde olurdu diye düşünüyorum.

Geçtiğimiz hafta deplasmandan net 2-0 dönen Çaykur Rize sporun bu maçta da galip gelerek seriyi tamamlamasını bekliyorduk. Herkes gibi. Acaba bizden bu kadar mı, dendi ama diğer mücadelede harika işler yapmıştı bu takım.

Müsabakanın geneline baktığımızda harika işler yapan Rizespor bir türlü gol yollarında etken olamadı.

Bu müsabakanın geneline tekrar bakarsak savunma bloğu yerinde müdahelerle Eyüp spor forvetlerine gol izni vermedi. İyi bir savunma örneğini maç boyunca sürdürdü. İleri uçtaki futbolcular gol vuruşlarını tamamlasaydı sonuç daha değişik olurdu.

Birde başka yönden bakarsak son iki maçta puan ortalaması dörde tekâmül ediyor. Yukarlara oynuyorsak kopmadan zirveden ayrılmadan mücadeleye tam gaz devam edilmelidir diyorum.

Şimdi sırada Manisa spor maçı var bu puan kaybını Çaykur Rizespor Manisa deplasmanından iyi bir oyun, iyi bir skorla, döneceği düşüncesindeyim. Yukarılardan kopmadan zirveyi bırakmadan yola devam etmeli diyorum.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş