Atmaca 1 puanı cebine koydu

Süper Lig’in 15.haftasında Konya Büyükşehir Stadyumunda karşı karşıya gelen iki takım puanları paylaştı. Saat 16.00 başlayan mücadelede kadrodaki eksiklerin hissedildiği bir kadro planlaması ile sahaya çıkan Çaykur Rizespor geçen haftaya..

Atmaca 1 puanı cebine koydu
Son Güncelleme: Bu Haber 324 views Whatsapp

Süper Lig’in 15.haftasında Konya Büyükşehir Stadyumunda karşı karşıya gelen iki takım puanları paylaştı.

Saat 16.00 başlayan mücadelede kadrodaki eksiklerin hissedildiği bir kadro planlaması ile sahaya çıkan Çaykur Rizespor geçen haftaya göre bu sefer sağ kanatta Samudio ile müsabakaya başladı.Maçın henüz 7. dakikasında sağ kanattan serbest vuruş kazanan Konyaspor Guilerme’nin ortasına ceza sahası içinde düzgün bir kafa vuruşu yapan Hadziahmetovic, Konyaspor’u öne geçirdi: 1-0.Bu dakikadan sonra dengeli bir oyun seyreden iki ekip ilk 45 dakikada başka gol bulamadı.İkinci yarıya daha istekli başlayan misafir ekip Yeşil-Mavililer özellikle Fernandao ile Konyasporun kalecisi Sehic’i zorlamasına rağmen skoru değiştiremedi.Gol bulma ümidiyle rakip sahada baskısını arttıran Atmacalar 65. dakikada Konyaspor’un kullandığı serbest vuruş sonrası kontratak şansı yakalayan Rizespor’da Fernando’nun pasında Skoda’nın vuruşunu kaleci Sehic çıkarsa da dönen topta Tunay Torun, boş kaleye topu yollayarak eşitliği getirdi.90+4’üncü dakikada Daci, Yasin’in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Burak Şeker ‘VAR’ pozisyonu inceledikten sonra faul kararı verdi. Ardından ikinci sarı kartını gören Yasin’i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı..Kalan sürede başka gol olmazken Ç.Rizespor puanını 19’a yükseltip ligdeki konumu korudu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş