ATIYORUZ AMA GOLDE YİYORUZ     GÖZLEM NECATİ DİLİ

ATIYORUZ AMA GOLDE YİYORUZ     GÖZLEM NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor oynanan hazırlar maçlarında sonuçları hep önde bitirdi. Sahalardan galip olarak ayrılan taraf oldu. Bütün maçlarda önde bitirmesine rağmen kalesi dede goller..

ATIYORUZ AMA GOLDE YİYORUZ     GÖZLEM NECATİ DİLİ
Son Güncelleme: Bu Haber 252 views Whatsapp

ATIYORUZ AMA GOLDE YİYORUZ     GÖZLEM NECATİ DİLİ

Çaykur Rizespor oynanan hazırlar maçlarında sonuçları hep önde bitirdi. Sahalardan galip olarak ayrılan taraf oldu.

Bütün maçlarda önde bitirmesine rağmen kalesi dede goller gördü.

Çaykur Rizespor Kamp süresince bir dizi hazırlık maçları yaptı. Goller atmasına rağmen kalesin dede gol gömesi devam ediyor.

Hazırlık maçları bana göre ölçü değildir diyorum ama oynadığı maçlardan da vazgeçilmez ler arasındadır son kontroller oyuncu yerleştirmeleri hep takip edilenler arasında geçer. Normalde maçlar başladığında Takımın hocası ona göre on biri belirler maçlara öyle başlar. Maç listelerini ona göre belirlerler.

Bu hafta Giresun’da Giresun spora konuk olan Çaykur Rizespor bir hazırlık maçı daha oynadı. Yine hazırlık maçlarına bir galibiyet serisi daha ekledi. Simdi sırada iki hazırlık maçı var aldığım bilgilerden.

Yöremizin komşu takımlarından Üçüncü ligde Of spor ve şehrimizin ikinci ligde bulunan Pazar spordan birer hazırlık maçı yapacaklardır. Zannedersem lige hazırlık son provaları olsa gerek.

Bunuda dip notu gecelim Çaykur Rizespor Birinci ligde 26 sezonu Kuruluş ununda 70. yıldönümü

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş