ATA Parti Genel Başkanı Zeybek, Erdoğan’a meydan okudu

ATA Parti Genel Başkanı Zeybek, Erdoğan’a meydan okudu İSMET KÖSOĞLU Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmaya ATA Parti Genel Başkanı..

            ATA Parti Genel Başkanı Zeybek, Erdoğan’a meydan okudu
Son Güncelleme: Bu Haber 230 views Whatsapp

ATA Parti Genel Başkanı Zeybek, Erdoğan’a meydan okudu

İSMET KÖSOĞLU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmaya ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek tepki gösterdi.

Erdoğan’ı ve danışmanlarını TV ekranlarında tartışmaya davet eden Zeybek “Erdoğan benimle tartışamaz. Hadi Sarayın bilginleri isterseniz topunuz birden çıkın karşıma!” diyerek meydan okudu.

“KİM FAŞİST?”

AKP Genel Başkanı din görevlilerine seslenen bir konuşma okumuş. Türklük, İslam, Şeriat konularında kendisi gibi düşünmeyenlere veriştirmiş. “Lümpen Faşistler” demiş. “Cahiller” demiş. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı kendisi gibi düşünmeyenlere böylesine karalayıcı sözler söylemeyeceğine göre; bu sözleri AKP Genel Başkanı olarak yapmıştır. Dahası konuşmayı okuduğuna göre kendi sözleri değil, konuşmayı yazan görevlinin sözleridir

.: https://gazete53.com/ata-parti-genel-…ana-meydan-okudu/

“ERDOĞAN BENİMLE TARTIŞAMAZ”

Durum buysa, doğal olarak Sayın R.T.Erdoğan bu konuyu, ATA PARTİ Genel Başkanı olarak benimle tartışmaz. Dolayısıyla o konuşmayı yazan kişi kim ise çıksın karşıma,

Şu konularda tartışalım:

  1. Lümpen ne demektir, Faşist kime denilir.
  2. Türk ile İslam özdeş midir? İslam olmayan geçmişteki Türkler ile bugünkü Türk topluluklar, Çuvaşlar, Gagauzlar, Sakalar, Tuvalar, Hakaslar, Karaylar, Ortodoks Tatarlar ile milyonları geçen Tanrı İnançlı Türkler Türk değil midir?
  3. Tarihte büyük devletler kurmuş Kunlar, Sakalar, Köktürkler, Uygurlar Müslüman mıdır?
  4. Şeriat İslam mıdır? Şeriata karşı olmak İslama karşı olmak mıdır? Yoksa Şeriat İle İslam’ı eşitlemek, İslam’a yapılacak en büyük kötülük müdür ?

“TOPUNUZ BİRDEN ÇIKIN KARŞIMA!”

Hadi Sarayın bilginleri isterseniz topunuz birden çıkın karşıma! Çıkın da sizin ne denli bilgin, benim de bilgisiz olduğumu izleyenler görsün. İstediğiniz kanal da… İsterseniz benim Pazartesi akşamı 20.00’de, CINE1’de ATANIN YOLUNDA adlı yayına sizi çıkarabilirim. Çıkmazsa da benden çağırması… Sayın Erdoğan da olabilir. Yanına danışmanlarını da alabilir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş