ATA PARTİ GENEL BAŞKANI NAMIK KEMAL ZEYBEK’’ANDIMIZA SAHİP ÇIKALIM’’

ATA PARTİ GENEL BAŞKANI NAMIK KEMAL ZEYBEK’’ANDIMIZA SAHİP ÇIKALIM’’ TÜRK YURDU OKULUNDA OKUTULUYOR, DİĞER OKULLARDA NİYE OKUNMUYOR İSMET KÖSOĞLU ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Türk Yurdu Kolejinde olduğu..

ATA PARTİ GENEL BAŞKANI NAMIK KEMAL ZEYBEK’’ANDIMIZA SAHİP ÇIKALIM’’
Son Güncelleme: Bu Haber 175 views Whatsapp

ATA PARTİ GENEL BAŞKANI NAMIK KEMAL ZEYBEK’’ANDIMIZA SAHİP ÇIKALIM’’

TÜRK YURDU OKULUNDA OKUTULUYOR, DİĞER OKULLARDA NİYE OKUNMUYOR

İSMET KÖSOĞLU

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Türk Yurdu Kolejinde olduğu gibi ülkemizdeki bütün okulları “Andımızı okumaya davet etti. Zeybek, sosyal medya hesabı’ndan yaptığı paylaşım ile “Andımız Türkiye Cumhuriyeti’nin direniş haykırışıdır. Atatürk’ün bu uygulamasını kaldıranlara karşı direnelim! Ne mutlu Türküm Diyene” dedi.

Ata Parti Genel Başkanı Zeybek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı’ ’ANDIMIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN HAYKIRIŞIDIR”ANDIMIZ’I OKUYALIM! Türk Yurdu Koleji Andımızı okuma direnişini sürdürüyor.600 okul Ülkenin üzerine çöreklenmiş Arapçılar ne derlerse desinler. ANDIMIZ ‘okumayı sürdürüyorlar. Biz ATA PARTİ olarak toplantılarımızı Andımızı topluca okuyarak açıyoruz. Ülkemizdeki bütün okulları, bütün ATATÜRKÇÜ TÜRKÇÜLERİ, bütün Yurtseverleri okunabilecek bütün alanlarda Andımızı topluca okumaya çağırıyorum. ANDIMIZ Türkiye Cumhuriyeti’nin direniş haykırışıdır. Atatürk’ün bu uygulamasını kaldıranlara karşı direnelim! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş