”ARKAYI KONTROL EDİP ÖNÜNDEKİNİ SOLLA”

http://: https://gazete53.com/arkayi-kontrol-e…onundekini-solla/ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM              ”ARKAYI KONTROL EDİP ÖNÜNDEKİNİ SOLLA” Trendyol Süper liginde belirli periyotlarda veya sürekli formda veya formsuz takımlar bulunmakta olup 22 haftalık periyotta Fenerbahçe ve Galatasaray birkaç..

  ”ARKAYI KONTROL EDİP ÖNÜNDEKİNİ SOLLA”
Son Güncelleme: Bu Haber 176 views Whatsapp

http://: https://gazete53.com/arkayi-kontrol-e…onundekini-solla/ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM

             ”ARKAYI KONTROL EDİP ÖNÜNDEKİNİ SOLLA”

Trendyol Süper liginde belirli periyotlarda veya sürekli formda veya formsuz takımlar bulunmakta olup 22 haftalık periyotta Fenerbahçe ve Galatasaray birkaç kez kazaya uğrayıp diğer haftalarda son derece istikrarlı bir süreç içerisindeler.

Diğer takımlar ise beşer haftalık periyotlarda inişli çıkışlı bir grafik içerisinde olup Çaykur Rizespor bir çok periyotlarda başarılı bir grafik çizmiş olup Alanyaspor’un bir çıkış maçı olarak gördüğü bir maçı son dakikada yenilen golle sahadan mağlup ayrıldık.

Ölmüşe ve olmuşa çare bulunmayan bu hayat şartlarında bir otobüs şoförü misali arkayı kontrol ederek önde giden aracın durumuna göre müsait yol bulduğunda sollamanın yollarını arayacaksın, işte böyle bir periyota girerken Fenerbahçe maçına kadar önümüzde bulunup, içerde Trabzonspor ve Konyaspor, deplasmanda Karagümrük ve Sivas maçlarımız var.

Bu dört maçlık periyotta alınacak altı puan ve ü: https:/…/arkayi-kontrol-e…onundekini-sollazeri Çaykur Rizespor’un başarı hanesine eklenecekken, altı puan ve aşağı puanlarda Çaykur Rizespor’un başarısız bir periyot olarak kayıtlara geçecektir.

Özellikle bu Perşembe günü Bekasetas, Onuachu, Tregeze, Larsen’in olmayışı takım içerisinde formsuz bir çok oyuncunun bulunması ve son Galatasaray hezimetinden sonra Trabzonspor’u ikinci kez kötüden öteye çok kötü bir dönemde yakalamışken, Hafta sonu İstanbul’da son beş maçta bir puan çıkaran Fatih Karagümrük’ten altı puan almak içten değil hal böyle iken bu iki maçtan birinde puan kaybı yaşanırsa her ne kadar Çaykur Rizespor kadar motive olmayan Konyaspor ve Sivasspor maçlarından dört puan çıkararak Fenerbahçe maçına çıkmak her Rize’li ve Rizespor’lu gibi bütün temennimiz bu yolda.

Alanya’yı unut, önüne geleni kurut, sen yaparsın İlhan Palut parolasıyla Avrupa Avrupa duy sesimizi bu gelen Rize’nin ayak sesleri diye tribünden uğultulu tezarrühatla rakiplerin kulaklarının sağır edilmesiyle Dikiz aynalarından rakiplerini kontrol ederek önüne çıkan tüm takımları formsuz, küme düşecek, şampiyonlukta yara alacak gibi olumsuzlukları düşünmeden önüne çıkan tüm takımları sollama dileklerimle her şey Çaykur Rizespor için..

 

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Spor adamı, Teknik Direktör.

TMVFL Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş