‘’ARI VARSA HAYAT VAR’’

İKİZDERE ÇEVRE DERNEĞİ’NDEN ‘’ARI VARSA HAYAT VAR’’TOPLANTISI İÇDER TARAFINDAN 24 NİSAN PAZAR GÜNÜ ARI ÖLÜMLERİ MASAYA YATIRILACAK İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- Rize’nin İkizdere ilçesinde son aylarda çok artış gösteren Arı ölümleri..

‘’ARI VARSA HAYAT VAR’’
Son Güncelleme: Bu Haber 271 views Whatsapp

İKİZDERE ÇEVRE DERNEĞİ’NDEN ‘’ARI VARSA HAYAT VAR’’TOPLANTISI

İÇDER TARAFINDAN 24 NİSAN PAZAR GÜNÜ ARI ÖLÜMLERİ MASAYA YATIRILACAK

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- Rize’nin İkizdere ilçesinde son aylarda çok artış gösteren Arı ölümleri ile ilgili İkizdere Çevre Derneği(İÇDER)tarafından birçok katılımcının çeşitli sunumlar yapacağı toplantı düzenlenecek.

İlçe Kültür Merkezi konferans salonunda 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 11.00 de yapılacak toplantıda konunun uzmanı kişiler tarafından bölgede son aylarda yüzlerce arı kovanının sönmesiyle ilgili sebepler ve çözüm yolları konusunda konuşmalar yapılacak.

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Üyesi Osman Baş’ın moderatörlüğünde TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Dursun Kahraman, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Baki Remzi Suiçmez ‘in katılacağı programda başka katılımcılarında sunum yapacağı açıklandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş