Arhavi Belediyesinden depremzede ailelere iftar

Arhavi Belediyesinden depremzede ailelere iftar Arhavi Belediye Başkanı Vasfı Kurdoğlu deprem afeti nedeniyle ilçede bulunan depremzede aileleriyle iftar programında bir araya geldi Haber:Dilek ONAY CAN   Arhavi protokolünün de  katılımıyla..

Arhavi Belediyesinden depremzede ailelere iftar
Son Güncelleme: Bu Haber 156 views Whatsapp

Arhavi Belediyesinden depremzede ailelere iftar

Arhavi Belediye Başkanı Vasfı Kurdoğlu deprem afeti nedeniyle ilçede bulunan depremzede aileleriyle iftar programında bir araya geldi

Haber:Dilek ONAY CAN

 

Arhavi protokolünün de  katılımıyla düzenlenen iftar programında afetzede   çocuklara İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Başkan Kurdoğlu tarafından oyuncaklar ve satranç takımları hediye edildi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu iftar programı Arhavi Loca restoran da yapıldı..Düzenlenen iftar  programına İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır ve depremzede aileler yer aldı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu iftar programı başlamadan önce depremzede ailelerine küçük bir konuşma yaparak;

“Sizlere  bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah böyle felaketleri bir daha göstermesin,ülkemizi,milletimizi her türlü felâketten korusun. birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu süreçte sizleri Belediyemiz ve Arhavi halkıyla beraber  ağırlamaktan  çok mutluyuz.” diyerek programa iştirak eden herkese teşekkür etti

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş