ANTALYA TFSKD ALTIN SEZONUNU YAŞADI

Manavgat’ta yapılan Türkiye Gelişim liglerinde 20 gün süreyle TFSKD başarılı bir çalışma yaptılar TFSKD 2022-2023 Sezonunda başarılı bir grafik çizdiler. Sezonun sonunda Manavgat’ta yapılan Türkiye Gelişim ligleri U-14, U-15, U-16,..

ANTALYA TFSKD ALTIN SEZONUNU YAŞADI
Son Güncelleme: Bu Haber 224 views Whatsapp

Manavgat’ta yapılan Türkiye Gelişim liglerinde 20 gün süreyle TFSKD başarılı bir çalışma yaptılar

TFSKD 2022-2023 Sezonunda başarılı bir grafik çizdiler. Sezonun sonunda Manavgat’ta yapılan Türkiye Gelişim ligleri U-14, U-15, U-16, U-17, U-19 görev alan Antalya Futbol Saha, komiserleri Derneğinden 3 ü bayan olmak üzere toplamda 7 saha komiserleri görev aldı. Turnuva 20 gün devam etti. Başarılı bir şekilde görevlerini yapan Saha komiserleri TFF nezdinde Başta Oğuz Çetin ve Faruk Güney tarafından tebrik edildiler. Önümüzdeki sezonda kadroyu da aynı şekilde turnuvalarda görmek istedikleri belirtiler. Ayrıca gelecek sezon Çaykur Rizespor’da bu turnuvalara katılacaklarını öğrenmiş bulunmaktayım.

Harun Başkanıma ve Tüm saha komiserleri arkadaşlara bende başarılar dilerim

TFSK derneği Antalya şube başkanı Harun Çakmak sezon boyunca gelişim liginde başarı ile görev yapan arkadaşlara teşekkür amaçlı bir yemek organizasyonu da yapmıştır.

Başkan Harun Çakmak yemekte yaptığı konuşmada 2022-2023 sezonun gelişim ligini ve Manavgat ta yapılan Türkiye Şampiyonasında 20 günlük periyotta hafta içi Hafta sonu işinden izin alarak ve mesaisinden fedakârlık yaparak Derneğimizi en güzel şekilde temsil etmek suretiyle başta Oğuz Çetin ve Faruk Güney in bizzat takdirlerini ve teşekkürlerini ilettiğini önümüzdeki senede bu kadroyu görmek istediklerini bildirmesi beni çok gururlandırdı. Dedi

Bu vesileyle sizlere teşekkür ediyorum

HABER: NECATİ DİLİ

Gelişim ligi Genel koordinatörü OĞUZ ÇETİN Hocam ile
Şampiyon luk maçları bitiminde bizzat takdirlerini ve teşekkürlerini sundu

Gelişim ligi koordinatörü Faruk Güney hocam da bizlere teşekkür ederek görevli arkadaşlarımızı tebrik etti

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş