ANAYURTTA ŞEHİTLER İÇİN İÇME SUYU

ANAYURTTA ŞEHİTLER İÇİN İÇME SUYU GÜNEY TÜRKİSTANDA ÖZEL HAREKÂT ŞEHİTLERİ İÇİN MESLEKTAŞLARI İÇME SUYU ÇEŞMESİ YAPTIRDI İSMET KÖSOĞLU Anayurt Güney Türkistan da içme suyu sıkıntısı yaşanan köylerde Türkiye’den içme suyu..

ANAYURTTA ŞEHİTLER İÇİN İÇME SUYU
Son Güncelleme: Bu Haber 373 views Whatsapp

ANAYURTTA ŞEHİTLER İÇİN İÇME SUYU

GÜNEY TÜRKİSTANDA ÖZEL HAREKÂT ŞEHİTLERİ İÇİN MESLEKTAŞLARI İÇME SUYU ÇEŞMESİ YAPTIRDI

İSMET KÖSOĞLU

Anayurt Güney Türkistan da içme suyu sıkıntısı yaşanan köylerde Türkiye’den içme suyu çeşmeleri yapılmaya devam ediyor.

Kadim Yurtlar Derneği tarafından devam edilen içme suyu çeşmesini bu kez Özel Harekatçı Şehitler Hamza, Fatih Doğan, Cihat Şahin ve Şehit Jandarma Komando Er Erdal Kundak için hayrat olarak Cevizcan köyünde Özel Harekatçı meslektaşları bir İçme Suyu Hayratı açtırdı.. Proje alanımızı bizde bu güzel hizmet için değerlendirdik. Kadim Yurtlar Derneğinden yapılan açıklamada’’ Hayrat Köyün yanı başındaki Cami alanı içinde ve çevrede bir tane yeşillik yok ve ağaçlandırmak gerekiyor alanı ağaçlandırmak köy adına önemli, Özel Harekât Şehitlerimiz içinde isimlerinin yaşatılması adına önemli.15 gün sonra o coğrafya da Fide dikim mevsimi başlıyor. Kadim Yurtlar Derneği olarak biz 100 fide destek veriyoruz. Hayırseverlerin desteği olursa burasını güzelce ağaçlandırmak istiyoruz. Derneğimiz ağaç dikme kampanyasını şimdilik 100 fidan ile başlatıyor. İçme suyu hayratı Şehit Özel Harekât Polislerimizin mesai arkadaşlarının desteği ile yapıldı. Allah kabul ve makbul etsin, Kullananlara şifa olsun. Bu hayrata hayat bulduran kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hayır sahiplerinden ve hayat bulduran kardeşlerimden Allah razı olsun’ ’denildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş