ANAYURTA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

ANAYURTA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR HAYIRSEVERLERİN YAPTIRDIĞI TÜRKÇE EĞİTİM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI. ÇOCUKLARA GİYECEK YARDIMI YAPILDI İSMET KÖSOĞLU KYDD-Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği öncülüğünde Anavatan Türkiye’den Anayurt Güney Türkistan’a yapılan yardımlar devam..

ANAYURTA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 363 views Whatsapp

ANAYURTA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

HAYIRSEVERLERİN YAPTIRDIĞI TÜRKÇE EĞİTİM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI. ÇOCUKLARA GİYECEK YARDIMI YAPILDI

İSMET KÖSOĞLU

KYDD-Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği öncülüğünde Anavatan Türkiye’den Anayurt Güney Türkistan’a yapılan yardımlar devam ediyor.

Güney Türkistan’ın Tahar vilayetinde Alper Dirim Hocam tarafından Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği öncülüğünde güzel çalışmaların yapılması hayırsever iş insanlarının yardımlarına devam etmesine de teşvik oluyor. Yapılan çalışmalar hakkında Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada’’ yaptırılan Nurcan-Alper Dirim TÜRKÇE EĞİTİM MERKEZİ nin açılışı gerçekleşti. Eğitim Merkezimizin Öğretmenler Odası ve Sınıfın mefruşat masraflarını karşılayan Üsküdar’dan iş insanı Ali Ekşi kardeşimize ve Tahar da bu hizmetin gerçekleşmesini sağlayan başta Ehsan kardeşim olmak üzere tüm emek ve destek verenlere KYDD adına teşekkür ediyorum.

Çocuklara giyecek yardımı

Ayrıca Güney Türkistan İş insanı Hasan Topbaş tarafından küçük Balalarımıza hediye edilen giyim kuşam malzemelerinin 2. bölümü dağıtıldı. Canların sevincine diyecek yoktu. Hasan Topbaş beyden ve bu hizmeti gerçekleştiren kardeşlerimden Allah razı olsun.200 e yakın Çocuk çok mutlu oldu. Yardım ve desteklerimiz her zaman devam edecektir’ ’denildi.

admin

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş