ANAYURDA İFTAR YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

ANAYURDA İFTAR YARDIMLARI DEVAM EDİYOR İKİZDERELİ ESKİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİNDEN SOYDAŞLARA İFTAR YEMEĞİ YARDIMI İSMET KÖSOĞLU Anavatandan Anayurt Güney Türkistan da muhtaç soydaşlara yiyecek yardımları devam ediyor. ( KYDD)Kadim Yurtlar Dayanışma..

ANAYURDA İFTAR YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 149 views Whatsapp

ANAYURDA İFTAR YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

İKİZDERELİ ESKİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİNDEN SOYDAŞLARA İFTAR YEMEĞİ YARDIMI

İSMET KÖSOĞLU

Anavatandan Anayurt Güney Türkistan da muhtaç soydaşlara yiyecek yardımları devam ediyor.

( KYDD)Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından organize edilen muhtaç soydaşlara anayurtta gıda yardımları Türkiye’den hayırseverler tarafından Ramazan ayı boyunca devam ediyor. KYDD tarafından yapılan açıklamada’’ bugün MHP İstanbul eski Milletvekilimiz Bozkurt Yaşar Öztürk ve eşi Emine Öztürk tarafından anayurt Güney Türkistan da bir İftar ikramı gerçekleştirildi. Emine yenge ve Bozkurt Yaşar abi Güney Türkistan da çalışmalarımıza başladığımız andan itibaren sürekli yanımızda oldular ve desteklerini verdiler. KYDD adına ve Kadim Coğrafyada ki soydaşlarımız, kandaşlarımız, kardeşlerimiz adına kendilerine müteşekkiriz. Allah bu hayırlarını kabul ve makbul eylesin. Buralarda yardıma muhtaç çok kardeşimiz var. Yalnız yiyecek değil giyim kuşam burada her şeye ihtiyaç var, yardım yapan herkesten Allah razı olsun. Bu hizmeti gerçekleştiren kardeşlerime teşekkür ediyorum’’dedi..

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş