ANAYURDA ANAVATANDAN KİTAP YARDIMI İSMET KÖSOĞLU

ANAYURDA ANAVATANDAN KİTAP YARDIMI İSMET KÖSOĞLU Merkezi İstanbul’da bulunan Kadim Yurtlar Dayanışma Derneğinin Anayurda yardımları devam ediyor. Kadim Yurtlar Yardımlaşma Derneği tarafından Anayurt Güney Türkistan da eğitim gören öğrencilere kitap..

ANAYURDA ANAVATANDAN KİTAP YARDIMI  İSMET KÖSOĞLU
Son Güncelleme: Bu Haber 475 views Whatsapp

ANAYURDA ANAVATANDAN KİTAP YARDIMI

İSMET KÖSOĞLU

Merkezi İstanbul’da bulunan Kadim Yurtlar Dayanışma Derneğinin Anayurda yardımları devam ediyor.

Kadim Yurtlar Yardımlaşma Derneği tarafından Anayurt Güney Türkistan da eğitim gören öğrencilere kitap yardımı yapıldı. Kadim Yurt Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada’’ bu gün Uzak Coğrafyayı vatan edinen kardeşlerimizle mutlaka konuşarak anlaşmak zorundayız.. Dil de birliğiniz yoksa Fikirde birliği gerçekleştiremezsiniz, Fikirde birliğiniz yoksa İş birliğini gerçekleştiremezsiniz. Dil de birlik içinde kadim coğrafya da yaşayan kardeşlerimize destek zorundayız. Sağ olsunlar Alper Çınar Ata Hocamız kendi çalışmaları ile beraber kıymetli eserler hediye etti ve özellikle yüzlerce kitabını kardeşleri için imzaladı. Yine Dr. Metin Külünk hocamız çok sayıda Türkçe ders kitapları hediye etti. İlk kütüphanemiz Abdurrahman Külünk Lisesinde hayat buldu. İnşallah elimizde çok kitap var öncelikle Okullar olmak üzere dağıtım devam edecek’ denildi.

Kadim Yurtlar Derneği tarafından anayurt Güney Türkistan’da muhtaç çocuklara elbise ve gıda yardımı ile içme suyu için çeşme yapımları devam ediyor ve hayırsever işadamlarından yeni çeşmeler yapılması için destek çağrılarında bulunuyorlar.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş