Amatöre Özlem

Amatöre Özlem Necati Dili’nin Kaleminden… SPOR  07.02.2013, 10:28  29.04.2020, 13:01     İki aya yakın bir zamanda amatör futboldan sahalardan uzak kaldık , içlerinde yanlarında olamadık. Kendim futbol oynamıyorum, hoca değilim, yönetici..

Amatöre Özlem
Son Güncelleme: Bu Haber 276 views Whatsapp

Amatöre Özlem

Necati Dili’nin Kaleminden…

SPOR  07.02.2013, 10:28  29.04.2020, 13:01

 

 

İki aya yakın bir zamanda amatör futboldan sahalardan uzak kaldık , içlerinde yanlarında olamadık. Kendim futbol oynamıyorum, hoca değilim, yönetici değilim ama gazetecilik yanım var, futbol saha komiserliği yanımız var. Bu vesile ile yıllardır amatör futbolun içerisindeyim. Profesyonel futbolu saymıyoruz. Neden mi? Orada da yıllarca gazetecilik ve televizyoncu yönümüzle bulunduk, haber yaptık, programlar yaptık.

Önce sağlık dedik. Çünkü her şeyin başı sağlık olmadı mı olmuyor.

Sonra görev dedik ama yine de dikkatli bir şekilde insan o sahalardan uzak kaldı mı özlüyor, havayı kokluyor. Sporun o atmosferi o güzel hareketleri futbolun hangi kategorisi olursa olsun fark etmiyor

Sporun içinde olmak ona alışmak o havayı koklamak bambaşka bir duygu, bambaşka bir haz, bambaşka bir sevgi. Sporun başka dallarında da bulunduk. En azından tribünde taraftar olduk, alkış tuttuk.

Yolumuz icabı Ekrem Orhon Stadyumunun yanından geçiyoruz, akşam veya gündüz. Ne olursa olsun hangi saat olursa olsun oraya bir uğruyoruz. O atmosferin kokusunu kokluyorum. İster müsabaka olsun ister olmasın. Yolumuzun üzeri dedik ya. Yağmurlu ve soğuk havada bile akşam eve giderken arabayı çekiyoruz kenara antrenmanları azda olsa izleme fırsatı yakalıyorum. Gündüz de bazen müsabaka oynanıyorsa tel örgünün arkasından illaki bir göz atıyorum. Hani dedik ya amatörün gönüllüleri. Amatöre gönül verenler amatörün içinde olanlar sporun içinde olanlar kopamıyor. Oda olmazsa bir yönetici yahut amatörün içinden olanlarla bir söyleyişi yapıyorum birkaç resim ve haber. Amatöre gönül verenleri de, amatörün içinde olanları da arşivlere taşıyorum.

İnşallah yine yakında oralardayız. Kalın sağlıcakla.

[email protected]

İnternette gezinirken ÇAY HABERDE buldum aynen yayınlıyorum. Çay Habere teşekkürlerimi sunarım

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş