AMATÖRE GÖNÜL VERENLER ( NOSTALJİ SERİLERİ)

AMATÖRE GÖNÜL VERENLER Bu sayıda Rize amatörünün Duayenlerinden Bir kaçı Rize Ekrem Orhon stadyumunda oynanan bir Amatör maçı esnasında bende deklanşöre basarak bu kareyi ölümsüzleştirdim. Tarihe not olarak düştüm. Bu..

AMATÖRE GÖNÜL VERENLER ( NOSTALJİ SERİLERİ)
Son Güncelleme: Bu Haber 203 views Whatsapp

AMATÖRE GÖNÜL VERENLER

Bu sayıda Rize amatörünün Duayenlerinden Bir kaçı Rize Ekrem Orhon stadyumunda oynanan bir Amatör maçı esnasında bende deklanşöre basarak bu kareyi ölümsüzleştirdim. Tarihe not olarak düştüm. Bu karede olan Kemal Köse büyüğümüz hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Elinden geldigi sürece Rize amatör futbol sahalarında yerini alarak maçları izlerdi. Uzun sürede Rize ASKF disiplin kurulunda görev almıştı.: https://gazete53.com/amatore-gonul-ve…ostalji-serileri/

Necati DİLİ

Ekrem Orhon stadyumunda amatör maçlarında kale arkasında amatöre gönül  ve  hizmet verenler bir maç öncesi bir arada sohbet esnasında ,objektifimize takılanlar. Ali KOLAY Çiftlik spor antrenörü ,Bilal KARAFAZLI Tüfad Başkanı Murat ÇELİK Çiftlik spor idarecisi ,İbrahim TELCİ Eski hakem, İdris OÇAK Rize belediye spor antrenörü  oturan : Kemal KÖSE Amatöre gönül verenler ve bilgi arşivimiz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş