AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDURRAHMAN SERDAR ( 6 ) ( nostalji serileri)

http://: https://gazete53.com/amatore-gonul-ve…ostalji-serileriAMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDURRAHMAN SERDAR ( 6 ) Amatöre gönül veren hocalarımızdan bu sayımızda Çaykur Spor antrenörü Abdurrahman Serdar hocamızla söyleşimizi yaptık. Sırasıyla bu yeni yazı dizimiz her..

AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDURRAHMAN SERDAR ( 6 ) ( nostalji serileri)
Son Güncelleme: Bu Haber 220 views Whatsapp

http://: https://gazete53.com/amatore-gonul-ve…ostalji-serileriAMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ ABDURRAHMAN SERDAR ( 6 )

Amatöre gönül veren hocalarımızdan bu sayımızda Çaykur Spor antrenörü Abdurrahman Serdar hocamızla söyleşimizi yaptık. Sırasıyla bu yeni yazı dizimiz her hafta bir hocamızla söyleşimiz devam edecektir.

ABDURRAHMAN SERDAR KİMDİR?

Amatör futbolun içeresinden kopmadan yıllardır hizmetlerini sürdüren hocamızdan biridir Abdurrahman Serdar

Evli ve üçü kız biri erkek dört çocuk babası olan Serdar: Amatör futbola hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Uzun yıllardan beri 16 yaşında Kendirli sporda futbol oynamaya başlayan hocamız, Karadeniz Bakır İşletmelerinden sonra Antrenörlük hayatına başladı. Çeşitli takımlarda antrenörlük yaptıktan sonra Çaykur spor takımında çeşitli branşlarda görev yaptı. Şu anda Rize birinci amatörde mücadele eden Çaykur sporda 8 yıldan beri teknik hoca olarak görev yapmaktadır.

U 19 takımıyla 6 kez Rize şampiyonu 2.kez de bölge Şampiyonu elde ettik  diyen Serdar hoca Halen amatör sporun içeresinde devam etmekteyim dedi..

HAZIRLAYAN -NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş