’Amatör Spor Haftası’ açılış tören

7 den 70 herkesi spor yapmaya spor yapmaya davet ediyoruz. 7′ den 70’e bütün Rizelileri spor yapmaya, spor tesislerimizi kullanmaya ve eğitim hizmetlerinden faydalanmaya davet ediyoruz. Rize ASKF başkanı Ali..

’Amatör Spor Haftası’ açılış tören
Son Güncelleme: Bu Haber 183 views Whatsapp

7 den 70 herkesi spor yapmaya spor yapmaya davet ediyoruz.

7′ den 70’e bütün Rizelileri spor yapmaya, spor tesislerimizi kullanmaya ve eğitim hizmetlerinden faydalanmaya davet ediyoruz.

Rize ASKF başkanı Ali Çelik Amatör spor haftasının açılışını yaptıktan sonra bir konuşma yaptı.

Ali Çelik: Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen ’Amatör Spor Haftası’ açılış töreni Rizede çelenk koyma tören ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşma yapan Rize Amatör Spor Kulüpleri Başkanı (ASKF) Ali Çelik
[13:07, 13.10.2023] Ali Çelik: Sayın müdürlerimiz, spor kulüpleri başkanlarım antrenörlerimiz ve sporu kendine hayat biçimi haline getiren sevgili sporcular; Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlemiş olduğu Amatör Spor Haftası kutlama etkinliklerimizin açılış törenine hepiniz hoş geldiniz. Amatör Spor Haftası Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilimizde de çeşitli faaliyetlerle ve sportif yarışmalarla kutlanmaya başlamıştır. Amatör Spor Haftası ile Rize’de spor kültürünü yayarak, her hanede spor yapan kişi sayısını artırmak, hedeflerimiz arasındadır. Amatör Spor Haftasında hafta boyunca yapılan etkinliklerle halkımıza düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı özendirilmekte, spor merkezlerimizde spora yeni başlayan çocuklarımıza müsabaka tecrübesi kazandırılmakta, ayrıca spor yapan tüm bireylere de spor bilincinin oluşması sağlanmaktadır.

Hafta vesilesi ile yaptığımız etkinlikler ile çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirmenin yanında, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler olmaları sağlanmaktadır. Sevgili gençler, spor; hayatımızın su gibi, ekmek gibi, vazgeçilmez bir olgusu olmalıdır. Daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olmak isteyen herkesi amatör spor haftası vesilesiyle spor yapmaya ve sağlıklı kalmaya davet ediyoruz.
Amatör Spor haftası için bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Bakanımız sayın Dr Osman Aşkın Bak Valimiz İhsan Selim Baydaş’a Genlik ve Spor Müdürümüz sayın Gürhan Yıldız’a şükranlarımızı sunarken, sporcularımızın yetişmesinde büyük emekleri olan, sporcu tabanını oluşturan antrenörlerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize, il temsilcilerimize, amatör ve profesyonel spor kulüplerimizin değerli yöneticilerine, sizlerin huzurunda, spora katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Rize amatör spor olarak yapan bütün sporcularımızın, kulüplerimizin amatör spor haftasını kutluyor, 7′ den 70’e bütün Rizelileri spor yapmaya, spor tesislerimizi kullanmaya ve eğitim hizmetlerinden faydalanmaya davet ediyoruz.’

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş