AKPARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYATİ YAZICI VE AKPARTİ HEYETİNDEN ŞUBEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AKPARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYATİ YAZICI VE AKPARTİ HEYETİNDEN ŞUBEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Akparti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekilimiz Hayati Yazıcı, Akparti Rize İl Başkanı İshak Alim, Akparti Rize..

AKPARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYATİ YAZICI VE AKPARTİ HEYETİNDEN ŞUBEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Son Güncelleme: Bu Haber 286 views Whatsapp

AKPARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYATİ YAZICI VE AKPARTİ HEYETİNDEN ŞUBEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akparti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekilimiz Hayati Yazıcı, Akparti Rize İl Başkanı İshak Alim, Akparti Rize İl Başkan Yardımcısı M.Fatih Köse, Akparti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, , Akparti Rize İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin ve Teşkilat Mensupları, D.Karadeniz Rize Şube Başkanlığımıza seçilen Fatih Kandemir ve Yönetim Kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çaykur çalışanı işçi arkadaşlarımızın tüm sorunları hakkında bilgi aktarıp, taleplerimizi bildirdik. Mevsimlik işçilerin çalıştıkları süre boyunca İşsizlik Sigortası primi ödedikleri halde, çalışmadıkları sürelerde hizmet akitleri askıda gözüktüğü için işsiz sayılmadıkları ve işsizlik ödeneğinden yararlanamadıklarını, bu nedenle gerekli yasal düzenlemelerin yapılarak mevsimlik işçilerin işsizlik ödeneğinden yararlanması talebimizi dile getirdik. Yılın 6 ayı çalışıp diğer aylarda işsiz oldukları ve sigorta primlerinin yüksek olması nedeniyle kalan aylara ilişkin primlerini yatıramadıkları için emekli olmaları çok ileri yaşlara sarktığından dolayı iş akitleri askıdayken sigorta primlerinin yatırılması ile ilgili talebimizi dile getirdik. Yine iş akitleri askıda sayıldığından İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Projelerden  (TYP) yararlanamadıkları için gerekli yasal düzenlemelerin yapılması konusundaki taleplerimizi ilettik.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin’in göreve geldiği dönemden bugüne kadar yaptığı açıklamalar ve 2021-2022 yıllarını kapsayan Kamu Çerçeve Protokolünde de imza altına alındığı üzere Mevsimlik İşçilerimizde oluşan yüksek düzeydeki kadro beklentisini ifade ettik.

Akparti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekilimiz Hayati Yazıcı ve Akparti Rize İl Başkanı İshak Alim, bizlere destek vereceklerini ve yardımcı olacaklarını belirterek, istişarelerimizin devam edeceğini dile getirdiler.

Yapılan ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Şube Başkanımız Fatih Kandemir; ‘Mevsimlik İşçilerimiz sorunları ile ilgili konuların sürekli ve azimli bir şekilde takipçisi olacaklarını belirterek, Mevsimlik İşçilerimizin sorunları ile ilgili hazırlanan dosyayı kendilerine teslim etti’.

İşçi arkadaşlarımızdan aldığımız güç ile daha büyük bir şevkle, mücadelemizi arttırarak devam edeceğimizi ifade eder, saygılarımızı sunarız.

Hasan KALENDER

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş