AKP MİLLETVEKİLİNDEN CHP YE ZİYARET

AKP MİLLETVEKİLİNDEN CHP YE ZİYARET RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI’NIN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ MEMNUNLUKLA KARŞILANDI İSMET KÖSOĞLU RİZE-CHP İl Başkanı Saltuk Deniz’in Milletvekili aday adayı olmak için istifa edince İl Başkanlığına..

AKP MİLLETVEKİLİNDEN CHP YE ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 292 views Whatsapp

AKP MİLLETVEKİLİNDEN CHP YE ZİYARET

RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI’NIN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ MEMNUNLUKLA KARŞILANDI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-CHP İl Başkanı Saltuk Deniz’in Milletvekili aday adayı olmak için istifa edince İl Başkanlığına Tahsin Kanbur atanmıştı. Başkan Kanbur AKP Milletvekili Muhammed Avcı tarafından tebrik edildi.

Göreve yeni atanan CHP İl Başkanı Tahsin Kanbur’’ Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKP Milletvekili Muhammet Avcı ve AKP Merkez İlçe Başkanı Burak Ak’a İl Başkanlığına yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyoruz. Bizler vatandaşa hizmet için varız. Milletvekilimizin yaptığı ziyareti çok önemsiyoruz’’ dedi. Milletvekili Muhammed Avcı’nın ziyaretinde CHP Milletvekili adayı Saltuk Deniz İl Başkanı Tahsin Kanbur, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu İl yöneticisi Ahmet Kotil İl sekreteri Özlem Çemberci’de hazır bulunarak sohbet ettiler

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş